Blog

Blog Dermavision

Lifting facial cu fire de suspensie PDO
 
Liftingul facial este solutia ideala pentru a avea un ten mai tanar si mai ferm, fara a va expune interventiei clasice. 

Cele mai frecvente boli de piele
 
Pentru a primi tratamentul de care aveti nevoie, in functie de afectiuni si de intensitatea acestora, este extrem de important sa sa va prezentati la un centru dermatologic care sa corespunda asteptarilor dumneavoastra.

Hidratare pe termen lung cu Juvederm Volite
 
Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan.

Verificarea alunitelor prin dermatoscopie computerizata
 
Dermatoscopia computerizata este o metoda de examinare a leziunilor pigmentare cutanate (alunite, tumori) cu ajutorul dermatoscopului.

Injectarile cu botox – tratament si efecte
 
Cu ajutorul injectarilor cu botox, ridurile de expresie devin mai putin vizibile, aspectul fizic fiind imbunatatit.

Intraceuticals, tratamentul preferat al vedetelor
 
Pentru intinerirea aspectului fizic exista o multime de tratamente menite sa confere stralucire pielii si sa o faca mai elastica. 

Tot ce trebuie sa stii despre peeling-ul chimic
 
Fiind una dintre cele mai populare proceduri cosmetice efectuate pentru rejuvenarea pielii, peeling-ul chimic reprezinta o metoda sigura si eficienta pentru reimprospatarea pielii.

Remodelare corporala prin tratamentul non-invaziv Exilis
 
Inovatorul sistem de tratament Exilis ofera remodelare corporala eficienta pentru toate aplicatiile estetice dorite de pacienti.

Avantajele tehnologiei eMatrix
 
Tehnologia eMatrix produce o combinatie unica cu efect de reintinerire a pielii, reducerea ridurilor, tratarea vergeturilor si cicatricilor de acnee.

Maini uscate si crapate? Iata cele mai bune solutii
 
Indiferent de anotimp, pielea noastra trebuie ingrijita adecvat, insa odata cu schimbarile de temperatura aceasta trece prin cateva etape de acomodare cu noile conditii de vreme. 

Lipoaspiratia - un procedeu chirurgical modern
 
 Lipoaspiratia este tehnica chirurgicala prin care se indeparteaza tesutul gras din zonele in care acesta este in exces(fata, gat, brate, coapse, fese, solduri, abdomen).

Tratamentul la rece – crioterapia
 
 
Crioterapia este o metoda terapeutica frecvent utilizata in dermatologie pentru tratarea diverselor leziuni benigne si maligne.

1 2 

Descopera promotiile noastre!

Fii la curent cu ofertele noastre!