8 Oct. 2017

Intinerire revolutionara fara injectare de substante artificiale

Terapia Vampir se adreseaza pacientilor care vor sa scape de amprentele timpului, de cicatrici sau alte semne, insa urmaresc totodata sa evite injectarea cu substante chimice sau artificiale. Asa se face ca tot mai des, persoanele care vor sa aiba pielea neteda de pe fata, gat, decolteu si maini apeleaza la aceasta tehnica.

Terapia Vampir, denumita si Terapia Dracula sau Platelet Rich Plasma, presupune injectarea propriului sange ca si tratament injectabil impotriva imbatranirii. Doctorul englez Daniel Sinister este cel care a introdus si perfectat acest tratament. Astfel, Terapia Vampir este cea mai moderna solutie de regenerare a pielii prin forte proprii in ciuda faptului ca tinde sa ne duca cu gandul la imaginile gotice din productiile hollywoodene.

Aceasta terapie revolutionara in domeniul estetic consta in tratamentul cu propria plasma bogata in trombocite, care se va injecta în piele, cu ajutorul unui ac fin. Pentru a atenua durerea se aplica o crema anestezica inainte de injectare. Toate aceste etape de recoltare si preparare se efectueaza rapid, în prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aiba siguranta ca se administreaza propriul sânge.

Efectul acestui ser este acela de a ajuta organismul sa se vindece mai repede si mai eficient. Tocmai din acest motiv, aceasta tehnica este des folosita in ortopedie (in refacerea tendoanelor si a oaselor dupa fracture), in stomatologie (pentru regenerarea gingivala) si in chirurgia plastica (pentru cicatrizarea arsurilor).

Rezultatele acestui tratament nu se lasa asteptate, acestea fiind vizibile dupa primele 3 sedinte efectuate la 3 saptamani, rezultatele acestei terapii conferind pielii un aspect natural.

In functie de caz, ar putea fi necesara repetarea procedurii o data la cateva luni, datorita procesului continuu de imbatranire.