24 Jul. 2018

Intraceuticals, tratamentul preferat al vedetelor

Imbunatatirea aspectului fizic este mereu bineventa deoarece te face sa te simti  mai frumoasa si este benefica pentru a avea mai multa incredere in fortele proprii. Pentru intinerirea aspectului fizic exista o multime de tratamente menite sa confere stralucire pielii si sa o faca mai elastica. Nu multa lume stie insa ca exista metode noi, nechirurgicale si noninvazive care reusesc cu succes sa le inlocuiasca pe cele chirurgicale, care provoaca de obicei disconfort si au o perioada mai indelungata de recuperare. Un astfel de tratament non-invaziv este Intraceuticals, metoda preferata de vedetele de la Hollywood pentru a avea un aspect mai tanar al pielii.

Ce este Intraceuticals?

Acest tratament este renumit datorita faptului ca este folosit de cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume.

Intraceuticals este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor, care inlocuieste traditionalele tratamente faciale invazive cu substante active precum botox sau acid hialuronic. Intraceuticals este singura terapie faciala non-invaziva, care hidrateaza tenul din interior, ii confera fermitate si suplete, recontureaza ovalul facial, asigura un lifting vizibil, elimina ridurile fine si le diminueaza pe cele profunde.

Cum functioneaza?

Cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbar, tratamentul Intraceuticals reuseste sa introduce in straturile profunde ale pielii substante benefice precum acid hialuronic, vitamine (A,C, E) si antioxidanti. Infuzia de rejuvenare faciala calmeaza si relaxeaza, fiind potrivita pentru toate tipurile de ten.

Datorita tratamentului Intraceuticals, fata dvs. va fi mai neteda si hidratata, iar tenul arata reintinerit, radiant si proaspat.

Intraceuticals – numarul 1 in industria profesionala de infrumusetare

Tratamentul Intraceuticals este singurul brand pe care nenumarate vedete au recunoscut ca il folosesc si ca le place efectul pe care acesta il are asupra tenului. Madonna si John Galliano sunt doar doua dintre starurile care au la resedintele lor un astfel de aparat care ii ajuta sa isi mentina tenul in forma. La Hollywood i se spune masina de intinerit „Madonna machine” datorita faptului ca Madonna are patru asemenea aparate, cate unul in fiecare locuinta a ei, de care se declara foarte multumita.

Va invitam sa descoperiti in centrul dermatologic Dermavision Cluj secretul “tineretii fara batranete” al Madonnei! Nu ezitati sa ne contactati pentru a va face o programare!