18 Aug. 2017

Microdermabraziune: solutia pentru un ten luminos

Microdermabraziunea medicala reprezinta o procedura dermatocosmetica neinvaziva, realizata cu scopul de a exfolia stratul superficial al pielii. Este realizata cu precadere de persoane ce isi doresc o reimprospatare a tenului si care nu pot dispune de un concediu dupa procedura in cauza pentru a se reface. Se poate aplica pe toate tipurile de ten atat femeilor, cat si barbatilor.

Intrucat pielea noastra difera de a altora prin diferiti parametri de grosime, este necesar ca microdermabraziunea sa se adapteze in functie de fiecare pacient in parte. Echipamentele utilizate in acest sens permit reglarea intensitatii de exfoliere si puterea de aspiratie. Astfel, procedeul nu va fi dureros, pielea fiind exfoliata optim, fara durere sau disconfort.

Efecte si rezultate

Rezutatele se observa imediat dupa incheierea procedurii. Pielea devine mai catifelata si curata in acelasi timp. Dispar porozitatile si in functie de tipul de ten, se amelioreaza aspectul punctelor negre. In urma microdermabraziunii pielea se inroseste usor, efectul durand de la cateva ore pana la maximum o zi. De asemenea, dupa doar cateva ore, pacientul poate utiliza produse cosmetice, chiar si fond de ten. Singurele restrictii vizeaza expunerea la raze de soare sau utilizarea de produse cosmetice pe baza de acizi si sunt valabile timp de 1 zi, pana petele rosii dispar.

Procedura si substante utilizate

Procedura este lipsita de durere, nefiind necesara utilizarea de ace sau anestezice. Dureaza intre 30 minute si 1 ora, in functie de zona ce se doreste a fi rejuvenata si se repeta o data pe luna, pentru obtinerea de rezultate optime. Dupa exfolierea tenului se aplica masti si produse dermatocosmetice adaptate tipului de ten.  La DermaVision utilizam unul din cele mai performante aparate americane existente pe piata.

Profunzimea manevrelor este controlata de un medic dermatolog, ce va sti cum sa evite leziunile si cicatricile. Sfatul nostru este sa optati pentru proceduri de microdermabraziune realizata de personal medical specializat. Realizata in conditii corespunzatoare, aceasta nu reprezinta riscuri.