7 Sep. 2017

Remodelarea corporala Exilis

Cu totii dorim sa dispunem de o vointa de fier si o greutate constanta. Insa de multe ori, carbohidratii, cinele tarzii sau chiar stresul cotidian nu ne lasa sa ne prezentam fara cusur in fata celorlalti. Din fericire, atunci cand nu ne mai simtim bine in pielea noastra, putem apela la diverse trucuri sau tratamente de infrumusetare, menite sa ne vina in ajutor. Daca timpul nu iti permite sa ai un program fix de mers la sala sau nu ai foarte mult timp liber pentru a-l petrece in centrele de infrumusetare, iti prezentam tratamentul de remodelare corporala Exilis, ce se realizeaza in 4-6 sedinte, cu repaus de 10-14 zile intre ele.

Ce este?

Sistemul de tratament Exilis este una dintre cele mai notabile aparitii pe piata de estetica medicala, ce imbina armonios doua tehnologii de remoderale corporala: radiofrecventa si ultrasunetele, ce actioneaza in profunzime asupra tesutului adipos si a pielii. Se bucura de o mare popularitate in randul femeilor din intreaga lume si nu numai, multumita faptului ca este un tratament non-invaziv, fara durere si anestezie, ce nu implica o perioada de recuperare din partea pacientului.

Cum functioneaza?

Tehnologia Exilis incalzeste controlat tesutul prin intermediul radiofrecventei, combinand actiunea ultrasunetului cu racirea pielii. Tesutul adipos se incalzeste prin radiofrecventa, iar activitatea metabolica este initiata de procesul de lipoliza accelerat. Astfel, celulele grase scad in volum si implicit, reduc din tesutul adipos. Desigur, undele nu influenteaza tesutul adipos in mod direct, ci ajuta procesul de lipoliza, eliminand metabolitii formati.

Aplicatorul se “aseaza” pe zona ce se doreste a fi tratata. Pacientul simte o senzatie de caldura in momentul in care energia patrunde in straturile profunde ale pielii. Aparatul dispune de tehnologie integrata cu sisteme de siguranta, monitorizand constant temperatura pielii. Astfel, se elimina orice risc de ranire a pacientului. Pentru ca straturile pielii sa fie influentate favorabil, se utilizeaza doar incalzirea controlata, ce redefineste optim pielea.

Ce beneficii ne aduce?

Tratamentul de remodelare corporala Exilis intinde si intinereste pielea pacientului tratat, reduce din stratul de grasime si este singurul tratament de pe piata ce actioneaza in profunzimea stratului adipos. De asemenea, este practic intrucat se poate utiliza pe tot corpul, nu implica un timp de recuperare sau durere, utilizandu-se fara anestezie. Centimetrul este cea mai buna dovara ca rezultatele se observa de la prima sedinta, iar riscurile sunt minimalizate datorita incalzirii controlate.