25 Nov. 2017

Solutia ideala pentru un ten tanar

Obiceiuri alimentare nesanatoase, diete fara succes, stresul, fumatul, activitatea fizica intensa, expunerea prelungita la soare –toti factori contribuie decisiv la aspectul pielii dumneavoastra, avand ca efecte negative pierderea tonusului si imbratranirea pielii.

Din fericire, in zilele noastre dispunem de mijloace accesibile si cat mai avansate pentru a avea un ten frumos si un corp bine tonifiat. Studii recente au demonstrat faptul ca pielea poate fi stimulata sa-si imbunatateasca alterarile calitative si cantitative prin introducerea(pe cale intradermica) a unor substante biologice capabile sa induca o biorevitalizare a dermului si, implicit, sa impiedice efectele imbatranirii cutanate.

Mezoterapia este un concept modern si un tratament impotriva imbatranirii si al fotoimbatranirii cutanate, care are ca si obiective: reconstituirea elementelor matricei extracelulare, regenerarea tesuturilor, estomparea ridurilor si restabilirea elasticitatii, hidratarii si tonusului cutanat. Tratamentul optim pentru a avea o piele de invidiat il reprezinta injectarile intradermice cu substante care reprezinta combinatii de aminoacizi cu acid hialuronic.

Injectarile cu aceste substante sunt biocompatibile, testate clinic cu un profil inalt de siguranta si eficienta. Sunt indicate in tratamentul ridurilor, a liniilor de expresie si fumat, piele atonica si deshidratata, estompare cearcane, laxitate cutanata. Se actioneaza local, iar rezultatele sunt imediate si naturale.

Studiile clinice efectuate pe produs au demonstrat ca in urma a 4 sedinte de mezoterapie pielea isi recapa proprietatile unui tegument mai tanar, creste luminozitatea, fermitatea si elasticitatea cutanata, iar ridurile fine si medii dispar aproape complet. Efectele se vad imediat, insa rezultatul final se instaleaza in 3 luni de la inceperea ciclului de tratament si se mentin 8-12 luni.