Despre noi

Despre noi

Dermavision - Dermatologie Cluj Napoca este un centru dermatologic privat, estetic, nou si modern, deschis pentru a corespunde expectantelor dumneavoastra!
Scopul nostru este ca dumneavoastra sa fiti multumit/a!

Pielea este mai mult decat un “ambalaj”. Este organul cel mai extins al corpului uman (are o suprafata de 1,5-2 m) si cantareste cel mai mult (3-4 kg). Fiind intr-o permanenta legatura cu celelalte organe, de multe ori poate indica disfunctii ale acestora. Pentru a arata bine si a fi sanatoasa, trebuie tratata cu toata atentia. Un chip frumos are nevoie de o piele stralucitoare si sanatoasa. Dermavision inseamna solutii eficiente pentru fiecare tip de piele si pentru fiecare problema.

Centrul nostru a fost conceput de catre Dr. Mirela Susan, medic specialist dermatovenerolog. Am plecat de la premisa ca fiecare pacient este unic si special si ca este nevoie de aratat o alta fata a medicinii: rabdare, intelegere, politete, blandete, compasiune.

Va oferim cele mai noi si mai performante echipamente pentru un diagnostic precis - dermatoscopie computerizata, truse standardizate pentru testari alergologice, precum si echipamente de ultima ora ce permit tratamente cu laser, laser vascular, lumina intens pulsata, radiofrecventa, microdermabraziune. Suntem singurul centru medical privat din Transilvania care dispune de cabina de fototerapie “full body” in conditii de ambulator, atat ultraviolete de tip A, cat si ultraviolete B banda ingusta.

Consultatiile si tratamentele efectuate in centrul nostru acopera toata patologia dermatologica si venerologica, dermatologia pediatrica, estetica si chirurgia dermatologica. Aparatura noastra functioneaza printr-o tehnologie de ultima ora si permite terapii de rejuvenare eficiente, cu un disconfort minim. Blocul operator si statia de sterilizare sunt dotate cu ehipamente de ultima generatie conform normelor europene. Dorim sa va oferim un diagnostic corect si un tratament personalizat, in functie de necesitati.

Dermavision - Dermatologie Cluj Napoca - Dermatolog Cluj

Descopera promotiile noastre!

Fii la curent cu ofertele noastre!