Pareri pacienti

Pareri pacienti

Atunci cand vine vorba de sanatate, oamenii merg la medic cu infrigurare. Pasind in clinica Dermavision, toate temerile mele s-au spulberat. Caldura cu care am fost primita, atentia acordata din partea personalului si a specialistilor clinicii, aparatura performanta si rezultatele vizibile mi-au redat increderea. Recomand, cu incredere, Dermavision!
comment tag Daria

Afectiunile acneice nu mi-au fost straine din adolescenta pana anul acesta. Ele au generat de-a lungul timpului o serie de probleme in ceea ce priveste dezvoltarea mea personala, de la integrarea in grupuri pana la afectarea stimei de sine. La Derma Vision mi s-au oferit consultatii calitative si tratamente ce se pliaza optim nevoilor mele. Dupa 3 luni de tratament, tenul meu arata semne de imbunatatire majora. Ma declar incantata de cadrul medical, de serviciile oferite si bineinteles, de rezultate. Drept urmare, recomand cu incredere serviciile dermatologice oferite de Derma Vision.
comment tag Ioana D.

Sunt multumita ca am descoperit de clinica Dermavision! Problema mea dermatologica a fost rezolvata, iar acum pot avea din nou incredere in mine, atunci cand ma privesc in oglinda sau cand sunt privita. Am urmat intocmai sfaturile primite, iar rezultatele au fost asa cum mi-am dorit. Pentru mine, Dermavision este o experienta de repetat, cu atat mai mult datorita faptului ca da rezultate.
comment tag Csilla

Parerea dumneavoastra
Nume:
 
Comentariul tau:
 
Introduceti codul din imagine:

Descopera promotiile noastre!

Fii la curent cu ofertele noastre!