Lipofiling

 

Una dintre cele mai bune solutii de a contribui la ameliorarea aspectului cosmetic al fetei este transplantul de grasime. Prin acest procedeu se restabileste echilibrul intre volumul partilor moi si suprafata cutanata, aspectul fetei fiind mult imbunatatit. In aceeasi sedinta operatorie se poate injecta grasimea proprie la nivelul buzelor, pometilor, obrajilor, a santurilor mai adanci ce pleaca de la baza nasului si la nivelul liniilor “de suparare” ce apar la coltul gurii.

In cadrul procesului de imbatranire pe langa modificarile care survin la nivelul pielii are loc si o scadere a volumului partilor moi (muschi si grasime). Autotransplantul adipos devine astfel un adevarat adipolifting cu o intinerire potentiala de 5-10 ani.

Injectarea de grasime proprie cu pontential regenerativ local

Injectarea de grasime proprie incluzand celule STEM aduce un numar important de celule noi, cu potential regenerativ local. Pielea devine mai catifelata si ridurile fine se atenueaza. Creste elasticitatea pielii si aspectul general este de intinerire.

Pentru ca rezultatele tratamentului sa fie cat mai bune se recomanda ca volumul injectat sa fie relativ mic, grasimea sa fie asezata sub forma liniara cu latimea de 1-2 mm in straturi pe diferite nivele iar grasimea sa fie recoltata preferabil din regiunea superioara a abdomenului.

Descopera promotiile noastre!

Fii la curent cu ofertele noastre!