Servicii / Estetica Medicala / Injectari cu acid hialuronic

Injectari cu acid hialuronic

 

Pe masura ce inaintam in varsta semnele de imbatranire la nivelul fetei devin tot mai evidente. Exista o mare varietate de substante injectabile care ajuta la imbunatatirea expresiei fetei, rezultatul fiind un aspect mult mai tanar. Aceste injectii confera volum si in acelasi timp indeparteaza ridurile. Cea mai cunoscuta substanta de acest tip este acidul hialuronic.

Acidul hialuronic este o substanta care se gaseste in mod normal in piele (la nivelul substantei fundamentale dermice). Este folosit pentru indepartarea ridurilor din santurile nazo-labiale, a ridurilor verticale de deasupra buzei superioare,la marirea buzelor. Buzele bine conturate reprezinta un simbol al frumusetii de multe secole. Femeile cu buze pline au fost mereu o muza pentru marii artisti si o tentatie pentru sexul masculin, de aceea terapiile de modelare a buzelor au devenit un adevarat must-have pentru femeia moderna.

Anestezia nu este neaparat necesara, totusi pentru confortul pacientului se poate face anestezie locala cu crema Emla in special atunci cand se injecteaza la nivelul buzelor. Tratamentul nu necesita internarea pacientului. Practic medicul injecteaza cantitati mici de acid hialuronic in piele cu ajutorul unui ac foarte fin cu efect de ridicare si netezire. Rezultatele tratamentului se pot observa imediat. Suprafetele pot fi inflamate, dar acest fenomen dispare in cateva zile. Efectul acidului hialuronic este temporar si se întinde pe perioada de cateva luni, în functie de metabolismul fiecaruia dintre noi. Daca se repeta aceasta procedura, efectul substantei se mareste în timp.

In centrul  medical Dermavision utilizam gama de produse Juvederm Ultra care contine 0.3% Lidocaina pentru a reduce in mod semnificativ durerea de injectare oferind o experienta reconfortanta.

Galerie foto

 

Descopera promotiile noastre!

Fii la curent cu ofertele noastre!