Servicii / Estetica Medicala / Rejuvenare faciala cu Laser Fractionat CO2RE
Otoplastia

Laser Fractionat CO2RE

CO2RE reprezinta cea mai noua si complexa platforma cu laser fractional de la Syneron Candela, conceputa pentru a oferi solutii eficiente pentru rejuvenarea faciala, tratarea ridurilor, atât la nivel superficial, dar si în profunzime.

Aceasta platforma laser este structurata pe 3 module:

CO2RE Estetic – destinat peelingului laser, rejuvenarii faciale, tratarii laxitatii tegumentare, reducerii ridurilor, cicatricilor si hipepigmentarilor CO2RE Chirurgical– utilizat pentru incizii si excizii dermale cu laserul (nevi pigmentari, papiloame virale, cheratoze seboreice) CO2RE Intima– creat pentru rejuvenarea vaginala interna si externa, labioplastie

Cum functioneaza laserul fractional?

În esenta, laserul fractional trateaza doar câte o fractiune din piele, fiind destul de agresiv. În timpul procedurii, laserul ”perforeaza” pielea în milioane de gauri, vaporizând tesutul cu care intra în contact. Leziunile induse pielii forteaza organismul sa vindece zona afectata, creând tesuturi noi, dupa ce cele afectate au fost îndepartate. CO2RE are abilitatea de a trata atât tesuturile superficiale, dar si cele profunde, oferind posibilitatea unei înalte precizii în controlarea intensitatii si adâncimea ablatiei.

Cu ce difera CO2RE fata de alte lasere?

La ora actuala, exista destul de multe lasere fractionate pe piata, însa CO2RE se diferentiaza prin utilizarea simultana a doua fascicule laser, care patrund în piele la adâncimi diferite. În plus, ofera un disconfort redus si o schimbare dramatica a pielii dupa doar o singura sedinta.

Cui i se adreseaza tratamentul?

Candidatii ideali pentru acest tratament sunt persoane care se confrunta cu imperfectiuni ale pielii cauzate de expunerea la soare, îmbatrânirea prematura si laxitate. De asemenea se utilizeaza pentru imbunatatirea texturii cutanate si a cicatricilor atrofice reziduale dupa episoade de acnee severa.

Ce presupune procedura?

Pacientii resimt un disconfort moderat în timpul tratamentului, însa aplicarea în prealabil a unei anestezii locale fac procedura tolerabila. Pentru modulele de tratament care presupun o intensitate mai ridicata, cum este în cazul inciziei/exciziei, se poate utiliza anestezie locala. Deasemenea, medicul poate recomanda administrarea de calmante în zilele post interventie. Dupa tratament, pielea va începe sa se exfolieze, proces care poate dura pâna la 10 zile. De regula se obtine o îmbunatatire semnificativa doar dupa un singur tratament. În zilele de dupa tratament, pielea va arata si se va simti mai catifelata si ferma.

Descopera promotiile noastre!

Fii la curent cu ofertele noastre!