Dr. Olimpiu Hârceagă

Dr. Olimpiu Hârceagă Ph.D.

Medic specialist chirurgie plastică, estetică si microchirurgie reconstructivă Medic specialist dermatologie Doctor in medicină Membru cu drept de liberă practică al GMC (General Medical Council UK) No.7481309

Dr. Olimpiu Hârceagă s-a specializat pe parcursul carierei sale pentru a ajuta pacienții să obțină repararea și armonia corpului. A absolvit Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca după care a efectuat specializarea în Chirurgie Plastică și specializarea în Dermatologie. Dubla specializare îi asigură expertiza necesară pentru a înțelege Medicina Estetică și a ajuta pacienții să își atingă țelul de frumos.

Dr. Olimpiu Hârceagă a efectuat 11 ani de specializări după absolvirea facultății de medicina, lucru care îl ajută să ofere pacienților săi siguranță!. A efectuat 3 ani de specializare în străinătate, în Oxford UK unde a lucrat ca și rezident în serviciul de chirurgie plastică al spitalului John Radcliffe Hospital parte a Oxford University Hospitals. A efectuat stagii de pregătire in Belgia Brussel în Spitalul Universitar UZ Brussel, în Stuttgart la Marrien Hospital, Munchen Bogenhausen Klinikum.

Pe lângă aceste stagii a participat la numeroase cursuri și congrese, a publicat lucrări stiintifice și a sustinut prezentări la congrese, a câștigat burse pentru fellowship în chirurgie estetică (DAFPRS Facial Surgery). În prezent este colaboratorul unor clinici din Londra, Marea Britanie fiind înscris în General Medical Council.

Dr Hârceagă menține o legătură constantă cu experți în domeniu chirurgiei estetice pe care îi vizitează constant, tehnicile de tratament folosite fiind validate de publicații stiințifice.

 

Zi Interval orar
Luni 10-12
Miercuri 14-20