Dr. Alina Vasilovici

Dr. Alina Vasilovici

 

Dr. Alina Vasilovici a absolvit Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca în anul 2010. Interesul pentru dermatologie a apărut încă din anii de studenție, motiv pentru care a efectuat teza de licență în domeniul dermatologie. Apoi, în urma concursului național de rezidențiat a ales specializarea dermatolovenerologie și a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, devenind ulterior medic specialist. Cariera didactică a început în anul 2013, fiind în prezent asistent universitar la Disciplina de Dermatologie a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu.

 

Participă regulat atât la congrese și conferințe naționale și internaționale cât și la cursuri de perfecționare pe diverse teme dermatologice, dermato-oncologice cât și de estetică medicală, din dorința de a fi mereu la curent cu noutățile din domeniu.

 

Pe lângă necesitatea unui bagaj de cunostințe medicale, consideră că pentru a putea trata corect pacienții, este nevoie de calm, dedicare și empatie,  trăsături care o caracteroizează.

Program
Marti: 14-18