Servicii / Chirurgie Plastica / Lifting facial si rejuvenare periorala
Lifting facial si rejuvenare periorala

Rejuvenare periorala (lifting buza superioara, transfer de grasime)

Buzele sunt cele mai mobile parti ale fetei umane. Regiunea periorala sufera un proces de imbatranire care produce efecte extrem de vizibile prin aparitia ridurilor subtierea buzelor si coborarea buzei superioare.

Lifting facial

Este o procedura care se adreseaza etajului inferior si medial al fetei si are ca si scop repararea santurilor nazolabiale, a zonei mandibulare si a ridurilor de la nivelul fetei. În chirurgia estetica exista mai multe tehnici de lifting facial, dar specialistul opteaza pentru procedura care se muleaza cel mai bine pe particularitatile si nevoile pacientului. Interventia se realizeaza printr-o incizie deasupra insertiei parului la nivelul tâmplelor, care se extinde spre zona preauriculara si în spatele urechilor, pentru a masca cicatricile cât mai eficient. Se repozitioneaza mai apoi tesuturile subiacente, deoarece ptoza lor este cauza aspectului îmbatrânit al tenului, dupa care se îndeparteaza excesul de piele. De multe ori, aceasta procedura se asociaza cu restaurarea volumetrica, prin injectarea de grasime proprie la nivelul zonelor de atrofie faciala, aparuta odata cu trecerea timpului.

Pentru a desavârsi opera de întinerire, liftingul facial este deseori combinat cu cel al gâtului. Misiunea chirurgului în aceasta zona este de a reliefa liniile mandibulei si a reda tonusul gâ-tului si decolteului. Pentru aceasta, el trebuie sa elimine nu doar pielea de la nivelul gâtului, ci si grasimea pre si retro platismala, sa tensioneze muschiul platisma, armonizând rezultatul cu cel realizat prin lifting facial. Liftingul gatului imbunatateste aspectul acestuia prin intinderea pielii in zona afectata care-si va recapata tonusul

Liftingul facial midface

Reîntinereste zona mijlocie a fetei, de la pleoapa inferioara pâna la buza superioara, prin repozitionarea tesuturilor alunecate datorita gravitatiei si cresterea volumului tesutului moale care se diminueaza din cauza înaintarii în vârsta, expunerii la soare si gravitatiei

Lifting al fruntii si/sau al sprâncenelor.

În timp, datorita înaintarii în vârsta, trasaturile faciale se schimba facându-va sa pareti mai obosit, suparat, mai trist sau mai batrân decât va simtiti. De cele mai multe ori, aceste schimbari apar mai întâi la nivelul fruntii si al regiunii sprâncenoase. Un lifting frontal, cunoscut si sub denumirea de lifting al fruntii si/sau al sprâncenelor, elimina ridurile si cutele si poate îmbunatati ridurile de expresie care apar între spâncene si dau aspectul de chip încruntat. Sprâncenele lasate (coborâte) pot fi si ele ridicate cu ajutorul acestei proceduri, redând un aspect mai ferm, mai tânar, în portiunea superioara a fetei. Astfel, rezultatul unui lifting frontal este un aspect mai placut, proaspat si revigorat.


Descopera promotiile noastre!

Fii la curent cu ofertele noastre!