Rinoplastia

Rinoplastie

Rinoplastia si septoplastia sau operatia de remodelare a nasului imbunatateste aspectul si proportiile acestuia precum si armonia trasaturilor faciale si increderea in sine. Rinoplastia nu se adreseaza doar persoanelor care îsi doresc un nas mai frumos, dar si celor cu tulburari în respiratie, cauzate de posibilele deviatii de sept congenitale sau aparute în urma unor traumatisme. Pe lânga aspectul placut, un nas trebuie sa fie si functional, iar rinoplastia este raspunsul la ambele dorinte.

Chiar de la prima consultatie, pacientul trebuie sa îsi exprime asteptarile în ceea ce priveste rezultatul pe care doreste sa-l obtina dupa operatie. Chirurgul, la rândul sau, trebuie sa fie pus la curent cu tot istoricul medical al pacientului, pentru a decide daca interventia este recomandata sau nu. Medicul va evalua mai întâi structura, forma si dimensiunea nasului, precum si calitatea pielii, iar apoi îi va explica persoanei consultate modificarile ce trebuie aduse.

Datorita tehnicii de piezochirurgie pe care o folosim in clinica noastra trauma este mai mica comparativ cu tehnica clasica cu dalta si ciocanul iar posibilitatile de modelare estetica a structurii osoase a nasului sunt mult imbunatatite. Rezultatele sunt astfel mai aproape de dorinta pacientului, mai naturale iar recuperarea este mai rapida.


Descopera promotiile noastre!

Fii la curent cu ofertele noastre!