21 Nov. 2017

Cum diminuezi aspectul inestetic al celulitei?

Majoritatea femeilor se confrunta la un moment dat cu celulita, care ne face probleme in special in sezonul cald. Are un aspect inestetic si reflecta in mod direct stilul nostru de viata. Este important de stiut ca celulita dispare foarte greu si necesita tratamente de calitate, sport, masaj si o alimentatie echilibrata. Adica un stil de viata sanatos si o activitate continua te va ajuta sa atenuezi celulita.
 

Care sunt cauzele celulitei?

- Lipsa exercitiilor fizice
- Alimentatia necorespunzatoare
- Mostenirea genetica
- Tulburarile hormonale
 

Tratamentele recomandate pentru celulita sunt:


Mezoterapie anticelulitica
Este un tratament care se realizeaza prin injectarea cu substante active, care ajuta la topirea grasimii subcutanate. Substantele folosite constau in combinatii de compusi activi ca acid hialuronic, vitamine, extracte din plante si minerale, avand rolul de a hidrata in profunzime si de a stimula regenerarea celulara. In urma tratamentului circumferinta se va micsora si zona afectata va fi remodelata.

Tratamentul Exilis
Foloseste un sistem non-invaziv prin care reduce depozitele de grasime cu ajutorul radiofrecventei. Are ca efecte evidente reducerea volumului si remodelarea zonelor afectate, reducerea celulitei, imbunatatirea tonusului, elasticitatii si a texturii pielii, fiind o alternativa pentru persoanele care nu doresc interventii invazive. Tratamentul standard cuprinde 4 sedinte cu pauza de 10-14 zile intre ele; pe parcursul fiecarei sedinte se pot trata pana la 4-6 zone cu probleme. Tratamentul se realizeaza la recomandarea medicului dermatolog.
 

Pot scapa definitiv de celulita?

Cu ajutorul tratamentelor potrivite, alimentatiei sanatoase, sportului si masajului poti diminua aspectul inestetic al celulitei, aducand-o intr-un stadiu incipient, dar nu poti scapa definitiv de ea. De aceea este important sa continui toate aceste activitati si sa incerci sa te mentii pe termen lung.
Daca ai probleme cu celulita, noi iti punem la dispozitie tratamente de estetica medicala Cluj efectuate cu aparate profesionale si de medici specializati. Doctorii nostri dermatologi iti pot oferi un plan pe termen lung pentru ca tu sa reduci celulita si sa ajungi la forma dorita!