Tratamentul preferat al vedetelor Hollywoodiene acum la Dermavision - Intraceuticals

Un lucru este cert: traim într-o epoca în care imaginea este mai importanta decât limbajul si drept urmare investitiile în propria persoana se ridica uneori la sume fabuloase. Pe de alta parte, îmbunatatirea aspectului fizic (indiferent prin ce metode) aduce cu sine o stare de bine, mai multa încredere în propriile forte si o mai buna integrare sociala.

Ceea ce nu prea se stie, este faptul ca exista metode noi, nechirurgicale, noninvazive, care reusesc sa le înlocuiasca cu succes pe cele chirurgicale, care pe lânga disconfortul pe care îl provoaca necesita si o perioada de recuperare mai îndelungata.

Ce este Intraceuticals?

Intraceuticals este tratamentul facial folosit de catre cele mai exclusiviste clinici si saloane de frumusete din lume. Este un sistem revolutionar non-invaziv destinat ridurilor care inlocuieste traditionalele tratamente invazive cu substante active precum Botox, acid hialuronic.

Cum functioneaza Intraceuticals?

Intraceuticals reuseste cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbar Cluj sa introduca in straturile profunde ale pielii substante benefice precum acid hialuronic, vitamine (A,C,E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde). Infuzia de rejuvenare faciala calmeaza, relaxeaza si este potrivita pentru toate tipurile de ten. Intr-un singur tratament, tenul dvs. va parea si se va simti mai tanar cu cativa ani. Fata dvs va fi neteda, hidratata, tenul arata reintinerit, radiant si proaspat.

De ce este Intraceuticals nr. 1 in industria profesionala de infrumusetare?

Este singurul brand pe care nenumarate vedete au recunoscut ca il folosesc si il iubesc. Madonna si John Galliano sunt doar doua dintre starurile care au la resedintele lor un astfel de aparat care ii ajuta sa isi mentina tenul in forma. I se spune masina de intinerit „Madonna machine” datorita faptului ca Madonna are patru asemenea aparate, cate unul in fiecare casa a ei, de care se declara foarte multumita. Descoperiti in centrul Dermavision secretul „tineretii fara batranete” al Madonnei! Dermatologie Cluj - Cabinet Dermatologic Cluj Napoca