Rejuvenare faciala cu Laser Fracționat CO2RE

REJUVENARE FACIALA CU LASERUL CO2 (CANDELA)

CO2 reprezintă cea mai nouă și complexă platformă cu laser fracțional de la Syneron Candela, concepută pentru a oferi soluții eficiente pentru rejuvenarea facială, tratarea ridurilor, atât la nivel superficial, dar și în profunzime.

Această platformă laser este structurată pe 3 module:

CO2 Estetic – destinat peelingului laser, rejuvenării faciale, tratării laxității tegumentare, reducerii ridurilor, cicatricilor și hiperpigmentarilor

CO2 Chirurgical – utilizat pentru incizii și excizii dermale cu laserul (nevi pigmentari, papiloame virale, cheratoze seboreice)

CO2 Intima – creat pentru rejuvenarea vaginală internă și externă, labioplastie

Cum funcționează laserul fracțional?

În esență, laserul fracțional tratează doar câte o fracțiune din piele, fiind destul de agresiv. În timpul procedurii, laserul ”perforează” pielea în milioane de găuri, vaporizând țesutul cu care intră în contact. Leziunile induse pielii forțează organismul să vindece zona afectată, creând țesuturi noi, după ce cele afectate au fost îndepărtate. CO2 are abilitatea de a trata atât țesuturile superficiale, dar și cele profunde, oferind posibilitatea unei înalte precizii în controlarea intensității și adâncimea ablației.

La ora actuală, există destul de multe lasere fracționate pe piață, însă CO2 se diferențiază prin utilizarea simultană a două fascicule laser, care pătrund în piele la adâncimi diferite. În plus, oferă un disconfort redus și o schimbare semnificativa.

Cui i se adreseaza laserul CO2?

Laserul CO2 se poate efectua in scop antiaging pentru persoanele care se confrunta cu imperfectiuni ale pielii cauzate de expunerea la soare , imbatranire prematura si laxitate. Se mai utilizeaza in scop medical pentru imbunatatirea aspectului cicatricilor atrofice reziduale dupa episoade de acnee severa,reprezentand in acest moment ” standardul de aur” pentru tratamentul acestor cicatrici.

Ce presupune procedura?

Pacienții resimt un disconfort moderat în timpul tratamentului, însă aplicarea în prealabil a unei anestezii locale fac procedura tolerabilă. Pentru modulele de tratament care presupun o intensitate mai ridicată, sau pentru laserul chirurgical CO2 ( indepartare nevi) se utilizeaza anestezia locala. Deasemenea, medicul poate recomanda administrarea de calmante în zilele post intervenție. După tratament, pielea va începe să se exfolieze, proces care poate dura până la 10 zile. De regula se obține o îmbunătățire semnificativă doar după un singur tratament. În zilele de după tratament, pielea va arăta și se va simți mai catifelată și fermă.

Contraindicatii:
  • Sarcina/alaptarea
  • Expunerea recenta la soare/solar
  • Persoanele care prezinta afectiuni fotosensibilizante (ex.Lupus)
  • Persoane care urmeaza un tratament cu anumite medicamente fotosensibilizante (ex. Antibiotice-Doxiciclina, Roaccutane)
  • Afectiuni oncologice
  • Vitiligo
Rejuvenare faciala cu laser Cluj