bodytite device

Inmode BodyTite

Inmode BodyTite este un aparat de rejuvenare faciala si corporala, ce ofera tratamente cu rezultate vizibile de reducere a tesutului adipos localizat, eliminand de asemenea si efectul de piele lasata.

Procedura este una minim invaziva ce lifteaza, remodeleaza si strange tesutul, fara operatie. Inmode foloseste tehnologia RFAL (Lipoplastie Asistata cu Radiofrecventa), eliminand astfel neajunsurile liposuctiei clasice

Aparatul are in alcatuirea sa 4 componente: FaceTite, AccuTite, BodyTite si Morpheus 8.

Cui se adreseaza aparatul Inmode?

Aparatul InMode se adreseaza pacientilor care doresc tratamente estetice minim invazive, de reducere a tesutului adipos localizat (gusa, edeme malare), pentru lifting, reducerea ridurilor fine, imbunatatirea texturii pielii, iar la nivel corporal actioneaza asupra grasimii localizate, celulitei si laxitatii cutanate.

Cat de repede voi vedea rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile dupa 4 saptamani, continuand pana la 12 luni.

Beneficii:

Beneficiile acestui tratament sunt:

 • Ofera solutii fara cicatrici mari si recuperare rapida
 • Se adreseaza si persoanelor mai tinere, care doresc conturare la nivelul fetei si a corpului, dar nu sunt deschisi procedurilor precum lifting facial si/sau abdominoplastie
 • Sunt proceduri minim invazive, dar cu rezultate ce concureaza cu cele obtinute in urma interventiilor chirugicale
 
INMODE FACETITE

FaceTite este o procedura minim-invaziva care vizeaza pielea lasata si ridurile, in principal pe jumatatea inferioara a fetei si este eficienta pentru topirea grasimii de la nivelul barbiei duble (gusa) si definirea liniei mandibulare.

Cu sistemul FaceTite se efectueaza tratamente cu rezultate estetice impresionante, care pana acum se puteau obtine doar cu ajutorul tehnicilor chirurgicale:

 • Reface volumetria fetei
 • Redefineste conturul facial
 • Elimina aspectul tern si obosit al tenului

FaceTite este o procedura eficienta, care poate inlocui cu succes liftingul facial traditional. Spre deosebire de acesta, FaceTite se realizeaza fara incizii mari, iar pacientii nu vor suferi umflaturi sau disconfort post-procedural. Este un proces mai putin traumatizant, iar rezultatele capata un aspect mai natural. In plus, in urma acestei proceduri, pacientii isi pot relua activitatile obisnuite in foarte scurt timp.

Cum se procedeaza?

FaceTite necesita putine incizii si implica utilizarea undelor de radiofrecventa si liposuctia intr-un dispozitiv mic. Sub piele, in zona de tratament, este introdusa o canula, iar un electrod va fi plasat pe suprafata pielii.

Energia va fi livrata de la canula la electrod, stimuland tesutul sa produca mai mult colagen, fluidizand celulele adipoase si remodeland pielea. Procedura este relativ rapida, se realizeaza in anestezie locala sau usoara sedare si nu lasa cicatrici.

In cat timp devin vizibile rezutatele?

Primele rezultate se pot vedea in scurt timp dupa realizarea procedurii. Astfel, o imbunatatire vizibila a laxitatii pielii se poate sesiza dupa doar o saptamana. Rezultatele cele mai bune se pot observa dupa 6 saptamani si pot continua pana la 12 luni, post procedura.

 
before-after1 bodytite
before-after2 bodytite
 
 
before-after3 bodytite
before-after3 bodytite
 
 
INMODE ACCUTITE
aparat-facetite bodytite

AccuTite este o procedura de remodelare minim invaziva pentru zonele mici si delicate ale fetei si corpului, oferind o incalzire de precizie si siguranta pacientului, garantate de tehnologiile RFAL.

Conturare faciala

 • Sprancene
 • Zona periorbitala
 • Edeme malare

Conturare corporala

 • Axile
 • Genunchi
 • Zone de dimensiune mica, greu accesibile

Cum se procedeaza?

Procedeul este la fel ca la Facetite, dar canula folosita este de dimensiuni mai mici.

 
before-after1 bodytite face
before-after2 face bodytite
 
 
b&a bodytite
rezultate bodytite
 
INMODE BODYTITE

BodyTite este solutia optima pentru persoanele care isi doresc sa scape de grasimea corporala fara sa ramana cu un surplus de piele, de asemenea este un tratament potrivit pentru laxitatea pielii in cazul persoanelor care au scazut in greutate sau au o varsta mai inaintata.

Procedura de slabire Inmode BodyTite este sigura si minim invaziva. BodyTite este alimentat de RF directionala, ceea ce duce la remodelarea tridimensionala a tesutului prin coagularea grasimii si incalzirea volumetrica.

Cea mai eficienta solutie pentru remodelarea corporala este liposuctia pe baza de radiofrecventa (RFAL) realizata simultan cu strangerea si uniformizarea pielii.

Cum se procedeaza?

O canula este introdusa sub piele pentru a topi tesutul adipos, in timp ce un aplicator cu radiofrecventa trateaza simultan pielea, oferind un efect de fermitate. Aceasta noua tehnologie este solutia ideala de reducere a tesutului adipos pentru pacientii care nu doresc o interventie chirurgicala.

Cu Bodytite veti vedea o reducere importanta a grasimii in zona tratata si o imbunatatire majora in fermitatea si uniformizarea pielii in zone precum: abdomen, talie, solduri, coapse, fese, brate. In cadrul unei sedinte se pot trata mai multe zone, timpul de tratament pentru o zona fiind de aproximativ 15 minute.

Tratamentul necesita o singura sedinta, iar rezultatele continua sa se imbunatateasca gradual de la 3 pana la 6 luni.

 
before-after bodytite
cluj bodytite