Indepartare tatuaje cu laserul PicoWay

Desi ideal este sa fim 100% siguri atunci cand decidem sa ne facem un tatuaj, realitatea este ca uneori ne entuziasmam peste masura de un anumit design si decidem ca vrem sa-l avem pe piele pentru totdeauna.

Peste ani ne dam seama ca acel tatuaj nu ne mai reprezinta sau il consideram inestetic si atunci ne dorim sa-l indepartam. Vestea buna este ca tehnologia de ultima generatie ne permite acum sa facem acest lucru relativ repede fara cicatrici si fara durere.

In Clinica Dermavision utilizam laserul PicoWay de la Candela.

Tehnologia laser este cea mai moderna si eficienta metoda de indepartare a tatuajelor.Comparativ cu alte modalitati precum dermabraziunea (decolorarea treptata a zonei unde este realizat tatuajul) sau excizia chirurgicala, tratamentul cu laser este considerat cel mai sigur, fiind nedureros si lasand un aspect placut al pielii, fara cicatrici sau umflaturi.

Ce este laserul PicoWay ?

Laserul PicoWay de la Candela poate fi folosit pentru indepartarea tatuajelor nedorite de pe orice zona a corpului. Datorita noii tehnologii, creste viteza cu care se sparg pigmentii tatuajelor, acest lucru insemnand mai putine sedinte pentru obtinerea rezultatului final.

Laserele care folosesc picosecunda sunt mult mai eficiente si mai sigure decat laserele traditionale. Cu aceasta noua tehnologie petele pigmentare se sparg in fragmente mai mici, fiind astfel mai usor de eliminat de catre sistemul imunitar.

PicoWay permite tratarea tuturor tipurilor de tatuaje de la cele negre la cele colorate.
 

De cate sedinte este nevoie pentru a indeparta un tatuaj?

Pentru obtinerea rezultatului final sunt necesare mai multe sedinte, in medie intre 2 si 6, realizate la un interval de 4-6 saptamani. Numarul sedintelor variaza in functie de:

  • culoarea tatuajului
  • adancimea la care a fost batut
  • pigmentul folosit
  • gradul de sensibilitate al pielii pacientului

In cat timp dispar rezultatele tratamentului?

Tratamentul laser asigura indepartarea definitiva a pigmentilor colorati ai tatuajului.

In plus, tratamentul este nedureros, fara efecte secundare permanente, si nu lasa urme inestetice.

Laser PicoWay - Indepartare Tatuaje Cluj
Contraindicatii:
  • sarcina/alaptarea
  • boli fotosensibilizante (ex:lupus eritematos)
  • tatuaje sau afectiuni ale tegumentului care urmeaza a fi tratat
  • consumul recent de medicamente fotosensibilizante (ex.Roaccutane, Tetraciclina, Doxiciclina)
  • expunerea recenta la ultraviolete (soare, solar)
  • tratamente recente de exfoliere a tegumentului care urmeaza a fi tratat ( utilizare retinoizilor topici, ex. Retin -A, peelinguri chimice)