Georgeta
Voi ramane recunoscatoare si fidela pe viata doamnelor care reprezinta Clinica Dermavision. Sunt mai mult decat multumita de servicii si incantata de rezultate. Recomand, cu drag!
Tudor
Da Clinica Dermavision Cluj isi merita dreptul pe deplin de clinica medicala ...Dna Doctor Susan un doctor bun cu suflet mare care face tot posibilul sa te ajute, odata ce ai pasit pragul acestei clinici sigur vei gasi rezolvare,tot personalul întelegator da dovada de respect fata de oameni. Eu sant f multumit am apelat am fost ajutat sant multumit de rezultat ...Cinste lor si este adevarat Omul sfinteste locul.
Csilla
Sunt multumita ca am descoperit de clinica Dermavision! Problema mea dermatologica a fost rezolvata, iar acum pot avea din nou incredere in mine, atunci cand ma privesc in oglinda sau cand sunt privita. Am urmat intocmai sfaturile primite, iar rezultatele au fost asa cum mi-am dorit. Pentru mine, Dermavision este o experienta de repetat, cu atat mai mult datorita faptului ca da rezultate.
Ioana D.
Afectiunile acneice nu mi-au fost straine din adolescenta pana anul acesta. Ele au generat de-a lungul timpului o serie de probleme in ceea ce priveste dezvoltarea mea personala, de la integrarea in grupuri pana la afectarea stimei de sine. La Derma Vision mi s-au oferit consultatii calitative si tratamente ce se pliaza optim nevoilor mele. Dupa 3 luni de tratament, tenul meu arata semne de imbunatatire majora. Ma declar incantata de cadrul medical, de serviciile oferite si bineinteles, de rezultate. Drept urmare, recomand cu incredere serviciile dermatologice oferite de Derma Vision.
Daria
Atunci cand vine vorba de sanatate, oamenii merg la medic cu infrigurare. Pasind in clinica Dermavision, toate temerile mele s-au spulberat. Caldura cu care am fost primita, atentia acordata din partea personalului si a specialistilor clinicii, aparatura performanta si rezultatele vizibile mi-au redat increderea. Recomand, cu incredere, Dermavision!
Georgeta
Clinica Dermavision a fost cea mai buna alegere. Rezultatele sunt peste asteptari. O recomand!
Andreea Gligor (review facebook)
Recomand cu tot dragul clinica, dar mai ales pe dna doctor Susan. O femeie extraordinar de rabdatoare si o profesionista. Indiferent ca a fost vorba de mezoterapie, baby botox sau consult dermatologic, mereu am primit cele mai bune terapii si sfaturi.
Maria Buda (review facebook)
O clinica la standarde occidentale, cu personal demn de o structura cu profil estetic, si foarte profesional. Doamna Dr. Mirela Susan este o forta a naturii, f.competenta si cu o mare pasiune pt. ceea ce face, pot sa afirm ca in cateva problematici diverse, a reusit din PRIMA sa individualizeze corect afectiunea si sa dea un tratament corespunzator, ce a functionat deja dupa cateva zile. Marturisesc ca locuiesc in strainatate de mult timp, si pot sa fac o comparatie obiectiva intre alte tratamente ce am urmat acolo, si ceea ce am facut recent la Dermavision, cu toata convingerea spun: 5 MARI ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!! Sa va ajute Dumnezeu sa aveti numai successe in noua structura, o sa revin cu drag mereu...🌹♥️

Lasa-ne un review