Criolipoliza CoolTech

Criolipoliza – CoolTech Define

La Clinica Dermavision, slabirea localizată capătă noi valențe și posibilități cu ajutorul celei mai noi tehnologii: crio-sculptarea realizata cu echipamentul CoolTech Define. Tratamentul este conceput pentru a sculpta și a proiecta întregul corp; Pentru a atinge acest obiectiv, Cooltech are diferite aplicatoare care sunt adaptate la toate zonele corpului.

Toate accesoriile funcționează la o temperatură de până la -11Cº. În principal, este un tratament fără durere, neinvaziv și definitiv pentru eliminarea celulelor adipoase.

Cum funcționează?

Tratamentul Cooltech permite reducerea grăsimilor subcutanate în mai multe zone ale corpului cu cea mai mare siguranță.

Principiu de funcționare

Procedura Cooltech funcționează printr-un mecanism de acțiune bazat pe principiul vulnerabilității celulelor grase (adipocite) la schimbările de temperatură în faptul că țesutul adipos înghețat provoacă o moarte controlată a celulelor (apoptoza adipocitelor).
Pasii tratamentului de criolipoliza/criosculptare Cooltech Define

O sedinta de criolipoliza – criosculptare cu echipamentul Cooltech Define dureaza 70 de minute, timp in care:

 • Pacientului ii sunt montati aplicatorii Define pe zona /zonele de tratament aleasa. Unul dintre avantajele majore ale acestui aparat este faptul ca poate trata, simultan, pana la 4 zone diferite ale corpului, in aceeasi sedinta.
 • Din momentul in care aplicatorii incep sa actioneze, tesutul adipos in exces este atras prin vacuum, restul tesutului si fibrele de colagen fiind separate si protejate.
 • Incepe sa scada circulatia sangvina pe zona de tratament, permitand atat un control targetat al tesutului, cat si reducerea disconfortului pacientului.
 • Prin placutele de racire ale aplicatorului/aplicatorilor, care functioneaza omogen, este generat procesul de crio-sculptare 3D, pana ce tesutul atinge temperatura record de -11°C.
 • Odata cu deconectarea aplicatorului/aplicatorilor, se realizeaza un masaj de repunere a sangelui in circulatie, ceea ce se poate manifesta printr-un disconfort moderat, pe zona de tratament.
 • Dupa tratament, grasimea in exces dislocata prin criosculptare va fi eliminata in mod natural, prin sistemul limfatic.
etape-criolipoliza
CoolTech Define® vs. alte aparate pt criolipoliză

– Care este cel mai bun aparat pentru criolipoliza?”– aceasta este probabil una din primele intrebari pe care ti-o le pui, odata ce te-ai hotarat sa faci tratamentul de criolipoliza.
Dincolo de afimatiile de „marketing” prin care fiecare echipament pretinde ca este cel mai bun, noi iti vom da cateva informatii obiective, care sa te ajute sa decizi in cunostinta de cauza.

Astfel:

Cooltech Define reprezinta cel mai nou si mai performant sistem din gama aparaturii medicale estetice profesionale dezvoltate de reputatul producator Cocoon Medical, o tehnologie patentată care a adus inovatie si parametri tehnici nemaiintalniti la alte echipamente.

De exemplu:

Cooltech Define garanteaza un procent de criogenare a grasimii localizate de pana la 60%, in conditiile in care majoritatea echipamentelor afirma ca reusesc doar pana la 25%!

Define foloseste niste aplicatori cu placi de racire unice, care reusesc o racire controlata la 360˚, ceea ce inseamna ca practiv este vizata intreaga zona tratata in mod uniform. Mai mult, este racit perfect tot „buzunarul” din jurul celulei grase. Asfel, toata zona de tratament este tratata uniform, realizandu-se apoptoza (suprimarea) controlata a celulelor adipoase. De asemenea, este singurul echipament care realizeaza in siguranta deplina racirea la -11˚!
Acest lucru se va vedea in rezultate:Cooltech Define ofera o rata de 95% de rezultate pozitive, slabire in cm de pana -8m uneori chiar -10 cm.

Cooltech Define® are 9 aplicatori diferiti, conceputi pentru toate zone corpului, toate unghiurile și toate tipurile de forme ale corpului, ceea ce permite o criosculptare intensiva personalizata.

Este singurul echipament care permite realozarea in siguranta a unui tratament cu 4 aplicatori, deci 4 zone diferite!

aplicatori-cooltech

INTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Ce zone pot trata cu Define Cooltech?

Echipamentul Cooltech Define asigura o reconturare full-body, in doar 2 ore. Datorita celor 9 aplicatori diferiti, acesta extinde zonele tratate de catre criolipoliza clasica pe zone ale corpului mai dificile, precum gusa, axila sau genunchi, sau pe zone cu un grad de laxitate mai mare.

Zonele de lucru:
 • barbie
 • pliuri axila, suprapectorali, infrapectorali
 • abdomen anterior
 • flancuri abdominale
 • coapse
 • genunchi
 • zona pubiana
 • linia sutienului
 • brate
criolipoliza cluj
criolipoliza

Care sunt avantajele tratamentului Cooltech?

Tratamentul Cooltech permite reducerea subcutanată a grăsimii în anumite zone ale corpului prin tehnologia de răcire controlată. În acest scop, un aspirator reglabil este utilizat pentru răcirea țesutului adipos într-un mod selectiv, astfel apoptoza celulelor.

De câte şedințe am nevoie?

Depinde de tipul de pacient. Poate fi între 1-3 ședințe în aceeași zonă la fiecare 6-8 săptămâni.

Cât durează tratamentul?

Vă recomandăm o sesiune de tratament de 70 de minute pentru fiecare zonă tratată. De asemenea, trebuie să țineți cont de timpul de pregătire care variază între 15 și 30 de minute.

Este dureros?

Este o metodă ușor dureroasă, dar totuși tolerată de pacient. Unii pacienți pot simți un anumit disconfort din cauza temperaturilor foarte reci, dar în mod normal numai în primele minute ale tratamentului.

Când vor fi vizibile rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile din primele 15 zile și sunt optime din cele 12 săptămâni de la tratament.

 
rezultate-cooltech
 

Cât durează recuperarea?

Procedura permite pacienților să revină imediat la activitatea lor zilnică. Deoarece procedura este non-invazivă, nu este nevoie de niciun timp de recuperare.