morpheus-8

Morpheus 8

La Clinica Dermavision iti punem la dispozitie una dintre cele mai noi tehnologii de la Inmode: Morpheus 8. Este un dispozitiv de remodelare adipoasa subdermica care remodeleaza si contureaza fractionat fata si corpul. Patrunzand adanc in piele si grasime, acesta transforma pielea imbatranita a corpului intr-un aspect mai tanar.

Fiind primul si singurul dispozitiv care modeleaza grasimea de sub piele pentru a transforma trasaturile faciale imbatranite intr-un aspect mai neted si tanar.

Este un tratament inovativ de estetica faciala si corporala care combina microneedlingul cu tehnologia de radiofrecventa pentru a remodela tesutul si a stimula productia de colagen. Acest tratament este revolutionar deoarece trateaza mai adanc decat dispozitivele de microneedling anterioare, distribuind energia pana la o adnacime de 4 mm pentru fata si 7 mm pentru corp.

Ce este MORPHEUS 8?

Morpheus 8 si Morpheus Body sunt o combinatie unica de radiofrecventa fractionata si microneedling, aplicatorul aparatului fiind prevazut cu micropini din otel placat cu aur prin care penetreaza radiofrecventa. Aceasta permite eliberarea unei energii mari intr-un timp foarte scurt, la diferite nivele in piele si in tesutul adipos. Ca urmare, obtinem o stimulare puternica si de durata a tesuturilor, cu un efect de regenerare si lifting. Proprietatile unice ale acestui dispozitiv permit sa fie folosit pe orice tip de piele.

Ce zone pot fi tratate?

Morpheus8 poate fi folosit pe orice zone ale corpului care pot beneficia de acest tratament subdermal. Zonele fetei si ale corpului care prezinta riduri, sunt decolorate sau au cicatrici de acnee sunt potrivite pentru acest tratament.

Ce beneficii are?

Fiind un tratament fractionat profund asigura rezultate vizibile si de lunga durata. Tehnologia de ultima generatie garantează daune termice mici la nivelul epidermului și probabilitatea extrem de scăzută a efectelor adverse. Este sigur pe tipul de piele VI, cu risc redus de hiperpigmentare postinflamatorie (PIH).

Beneficiile principale ale acestui tratament sunt:

  • Reconturare faciala
  • Diminuarea laxitatii pielii
  • Diminuarea cicatricilor, vergeturilor si celulitei
  • Stimularea productiei de colagen si elastina
  • Rezultate foarte bune in cadrul unui tratament minim invaziv
before-after2 morpheus
before-after1 morpheus
before-after3 morpheus
before-after3 morpheus

Ce simti in timpul tratamentului?

Morpheus 8 patrunde profund in tesut pentru a remodela si contura straturile subdermice. Desi energia ajunge in straturile mai profunde ale pielii si tesutului, nu este o procedura dureroasa. Acele de pe dispozitiv sunt extrem de subtiri si majoritatea pacientilor raporteaza ca simt doar o caldura de intensitate mica cu o senzatie usoara de tragere.

morpheus-aparat
morpheus-procedura

Ce efecte secundare are tratamentul?

Cele mai des intalnite efecte adverse ale Morpheus 8 apar imediat postprocedura si pot include roseata tranzitorie, inflamatia zonei si invinetirea temporara.

De retinut este faptul ca in primele zile post-procedura va trebui sa evitati expunerea la soare si sa folositi o crema cu factor de protectie ridicat, precum si un produs cicatrizant.

In cat timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele apar dupa 2-3 saptamani de la tratamentul cu Morpheus 8, protocolul recomandat fiind 3 sedinte la 6-8 saptamani, rezultatele obtinute mentinandu-se pana la 12 luni, find recomandate apoi sedinte de intretinere la 6-12 luni.

Contraindicatii

  • Sarcina, alaptare
  • Epilepsie
  • Afectiuni inflamatorii in zona tratata
  • Nevi, tatuaje, machiaje semipermanente în zona tratata
  • Diabet zaharat necontrolat