Injectari cu Radiesse

O data cu inaintarea in varsta devenim constiente de efectele pe care timpul le lasa asupra noastra. De la aparitia primelor riduri realizam ca timpul nu sta in loc si ne dorim sa facem ceva pentru a mai atenua procesul de imbatranire. Tehnologiile avansate au facut posibila aparitia pe piata a unor produse foarte eficiente in volumetria faciala si in corectia ridurilor.

Moda interventiilor estetice ostentative a apus, iar tendinta este intoarcerea la natural. Tratamentele de rejuvenare devin din ce in ce mai performante, scopul acestora fiind obtinerea unui rezultat armonios, natural pentru improspatarea si rejuvenarea trasaturilor genetice.

Unul dintre aceste tratamente este Radiesse, produs de firma Merz Aesthetics. Produsul a fost studiat in laborator o perioada de peste 10 ani, fiind considerat a fi unul dintre cele mai calitative si mai moderne preparate injectabile utilizate in estetica faciala. Este 100% biocompatibil si biodegradabil.

Produsul contine calciu sub forma de microsfere de hidroxiapatita de calciu, suspendat intr-un gel biocompatibil. Are efect imediat si nu necesita teste prealabile deoarece este la fel ca mineralele ce intra in compozitia oaselor si dintilor. Este non-toxic, non-cancerigen, non-alergenic si non-antigenic. Radiesse este aprobat de toate forurile europene, avand CE Mark ”Best Class” si este de asemenea aprobat de FDA-SUA, cea mai severa instanta de control din domeniul medical. Este singurul tratament injectabil din lume cu aprobare FDA pentru intinerirea mainilor. La ora actuala in prezent sunt peste 6 milioane de seringi vandute in intreaga lume, ceea ce demonstreaza increderea medicilor esteticieni in acest produs, precum si profilul de siguranta si eficienta a tratamentului.

Radiesse asigura un lifting nechirurgical facial total, fiind singurul produs la care studiile medicale au demonstrat ca actioneaza atat prin efect de umplere, cat si prin stimularea producerii de colagen. Efectul Radiesse poate dura cel putin un an, desi la multi pacienti s-a observat persistenta pana la 2 ani, dar aceasta depinde de marimea si adancimea ridurilor, precum si de gradul de metabolizare al fiecarei persoane.

Injectari cu Radiesse 
Lifting nechirurgical cu Radiesse
Injectari cu Radiesse fata
Injectii cu Radiesse maini