Microdermabraziune medicala

Ce este microdermabraziunea?

Este o procedura neinvaziva prin care se indeparteaza stratul superficial al pielii, fiind o metoda excelenta de curatare si intretinere a tenului.

Cum se realizeaza procedura?
microdermabraziune cluj
microdermabraziune dermavision

Indepartand celulele moarte de la suprafata epidermului, se stimuleaza regenerarea celulara a pielii. Este o tehnica nedureroasa, dureaza intre 15 si 45 minute, in functie de zona pe care doriti sa o rejuvenati; rezultatele sunt rapide, fiind vizibile imediat. Anumite imperfectiuni dispar sau se reduc in intensitate iar pielea devine mult mai fina, neteda, placuta la atingere si luminoasa. Dupa sedinta de microdermabraziune puteti sa va continuati programul obisnuit, fara restrictii.

In Clinica Dermavision efectuam microdermabraziune cu unul dintre cele mai moderne aparate americane existente pe piata – Diamondpeel AHD-10 Medical-Grade Unit cu freze din otel chirurgical si diamante aplicate; spre deosebire de vechile sisteme pe baza de cristale, sistemul cu diamante este hipoalergenic, nu implica risc de infectie cu particule desprinse, are absorbtie reglabila, constanta, conducand la un tratament constant si in profunzime. Aparatul dispune de 7 capete de tratament, de dimensiuni si asperitati diferite.

Pentru un efect sustinut si un aspect curat al tenului, microdermabraziunea se efectueaza constant, la interval de 4-6 saptamani.

Indicatii:
  • formele usoare si medii de acnee retentionala (porii pielii sunt astupati de sebum, iar infectia nu este prezenta sau este minima)
  • cicatrici postacneice
  • puncte negre si pori dilatati
  • textura neuniforma a tenului
  • riduri fine
Riscuri:
  • Microdermabraziunea nu prezinta riscuri si complicatii, realizata de catre un personal medical specializat in conditii corespunzatoare. Dupa tratament trebuie evitata expunerea la soare cateva zile.
tratament acnee
tratament acnee cluj