Interventii chirurgicale la nivelul tegumentului 

Chirurgia dermatologica este o parte integranta a dermatologiei, in special a terapiei dermatologice. Ea acopera intreaga gama de manopere chirurgicale legate de piele, de la biopsii la oncologie dermatologica, dermatologie cosmetica si estetica.

Tumorile maligne ale pielii au crescut dramatic in ultimile decenii iar incidenta lor este mai mare decat a celor care afecteaza toate celelalte organe la un loc. Desi prognosticul lor este adesea relativ favorabil, tratamentul de specialitate este necesar pentru a reduce mortalitatea si morbiditatea. Datorita constientizarii problemelor cosmetice, un numar din ce in ce mai mare de persoane isi doresc interventii estetice de chirurgie dermatologica.

Exista multe proceduri la indemana medicului specialist dermatolog. Pe langa tumori, un numar mare de probleme dermatologice pot fi tratate chirurgical asigurand rezultate de obicei superioare celor obtinute prin tratament conservativ.

La Dermavision aveti acces la terapii chirurgicale sigure, eficiente, cu un disconfort minim. Interventiile sunt efectuate in anestezie locala. Veti fi informat/a cu privire la beneficiile si riscurile interventiei, modul in care aceasta se va desfasura si sfaturi cu privire la ingrijirea postoperatorie.

Interventiile chirurgicale in clinica noastra se pot realiza clasic, cu bisturiul sau prin intermediul cauterizarii prin radiofrecventa Ellman sau cu laserul CO2.