Consultatii dermatologice

Consultatii dermatovenerologie

Dermatologul se ocupa de toate afectiunile pielii, parului si unghiilor care sunt deranjante atat pentru pacient cat si pentru cei din jur. Un tratament corect si precoce influenteaza semnificativ prognosticul. La Dermavision aveti ocazia sa fiti consultat de catre un doctor pentru orice afectiune dermatologica, apoi vi se va propune o schema terapeutica personalizata, tinandu-se cont de patologia asociata. In centrul nostru puteti trata boli ca: urticarii, eczeme, psoriazis, dermatoze buloase, colagenoze, infectii virale, bacteriene, micotice, parazitare, acnee, tumori cutanate, ulcere de gamba.

Venerologia reprezinta asa zisa “a doua fata” a dermatologiei; acest domeniu se ocupa de acele imbolnaviri cutanate si ale mucoaselor care avand un caracter contagios, se transmit pe calea raporturilor sexuale. Denumirea clasica de boli venerice tinde sa fie inlocuita cu denumirea moderna de boli sexual transmisibile.

Sunt imbolnaviri conditionate de mai multi factori, printre care un loc important il ocupa factorii sociali, economici, demografici, educationali, de civilizatie, si nu in ultimul rand, factori individuali – atitudinea pacientului fata de activitatile sexuale.

In clinica de dermatologie din Cluj, Dermavision, vi se ofera consultatii venerologice pentru toate afectiunile cu transmitere sexuala (sifilis, gonoree, uretrite cronice, herpes genital), asigurandu-se confidentialitatea diagnosticului. Se pot efectua si examene de secretie uretrala, vaginala, examen micologic.

 
consultatie dermatologica