20 Nov. 2020

De ce recomandam produsele Obagi Medical?

Obagi Medical este o companie cu peste 30 de ani de cercetare si inovatie in domeniul dermatologiei. Cercetatorii Obagi sunt orientati catre dezvoltarea potentialului autoregenerativ al pielii intr-o rutina adaptata tipului de ten.

Iata cateva dintre motivele pentru care medicii nostri recomanda produsele Obagi:
 

  1. Produse create pe baza unor studii aprofundate

Atat produsele Obagi Medical pe care le utilizam in clinica, cat si gama de produse pentru uz individual au o compozitie eficienta cu ingrediente puternice, garantata de o complexitate de protocoale de cercetare clinica. Protocoalele de cercetare clinica din laboratoarele Obagi Medical abordeaza tipologii diferite de ten la care se mai adauga si toate cele 6 tipuri de piele ale sistemului Fitzpatrick.

  1. Gama diversificata de produse

Portofoliul de produse Obagi Medical este structurat in functie de destinatia de utilizare in produse cu utilizare clinica si produse cu utilizare la domiciliu (sisteme de tratament sau produse individuale).

  • Obagi Nu-Derm® System CORRECTION
  • Obagi-C® System EARLY INTERVENTION
  • Obagi360® System PREVENTION
  • CLENZIderm M.D. System ACNE & OILY SKIN
  • SUZANOBAGIMD™ SENSITIVE SKIN
  • Obagi Professional-C™ Vitamin C and Peptides
  • Obagi ELASTIderm® Eye Area
  • Obagi Hydrate® Moisturizers
  • Obagi Sun Protection Sunscreen
  • In-Office Procedures Superficial and Medium Depth Chemical Peel & Obagi Facials

Produsele cu utilizare la domiciliu le puteti achizitiona accesand link-ul urmator: https://dermavisionshop.ro/

  1. Produse comercializate doar in centre medicale

Produsele Obagi Medical sunt comercializate doar in centre medicale, asa cum este si cazul Clinicii Dermavision, deoarece fondatorii acestei companii au inteles ca autodiagnosticarea poate face mult rau decat bine. Diagnosticele gresite referitoare la problemele tenului si achizitionarea eronata de produse de ingrijire alese pe baza unor review-uri pot compromite sanatatatea pielii.   Pori blocati, iritatii, semne si pete pigmentare sunt doar cateva dintre urmarile nefericite ale utilizarii gresite a unor produse cosmetice.

De aceea, marca de produse Obagi Medical colaboreaza doar cu profesionisti din domeniul dermatologiei care pot pune un diagnostic corect si va pot prescrie un tratament eficient cu rezultate favorabile. De asemenea, dupa ce problemele incep sa se amelioreze, medicul specialist va poate ajusta tratamentul asa inca tenul va primi impulsul de care are nevoie pentru vindecare.

Clinica Dermavision va recomanda cu incredere produsele Obagi Medical!