11 Apr. 2022

Despre Morpheus8

Morpheus8 este un trarament sigur, eficient si non-chirurgical pentru refacerea pielii intregului corp. Utilizeaza energia de radiofrecventa fractionala (RF), minim invaziva pentru a patrunde in piele mai adanc decat alte dispozitive de microneedling.

Cum functioneaza Morpheus8?

Odata cu inaintarea in varsa pielea isi pierde elasticitatea, ceea ce duce la apartia ridurilor, liniilor fine si pielea incepa sa se lase. Folosind energia de radiofrecventa pentru a remodela si reconstrui colagenul, Moprheus8 poate fi utilizat pentru a trata problemele pielii atat pe fata cat si pe corp, inclusiv pe abdomen, picioare, fese, brate, maini, piept si gat. Efectul rezultat este o piele mai ferma si neteda in doua-trei sedinte.

Pe langa beneficiile pe care le are asupra pielii, Morpheus8 este primul si singurul dispozitiv care reduce grasimea in zonele mai delicate. Este excelent pentru a topi grasimiea de sub barbie si poate viza chiar si zone mai mari, cum ar fi celulita de pe coapse si fese.

Morpheus8 si microneedling

Efectele Morpheus8 combina doua tratamente dovedite clinic, microneedling si tratamentul minim invaziv cu radiofrecventa. Acestea declanseaza productia de colagen si elastina pentru a stange fibrele si a contura grasimea. In timp ce microneedlingul obisnuit poate viza doar pielea la o adancime de 2-2,5 milimetri, Morpheus8 se poate adapta nevoilor fiecarui pacient, adancimile pot fi ajustate pana la 4 mm pentru fata si 7 milimteri pentru corp. Acest lucru permite topirea grasi la adancimi mai profunde in timp ce, cele superficiale vizeaza intinerirea pielii.

Beneficii Morpheus8

Va permite sa experimentati beneficiile unui lifting facial fara a fi nevoie de o interventie chirurgicala. Este tratamentul perfect pentru pacientii care cauta o corectare graduala a pielii fara cicatrici.

Principalele beneficii ale Morpheus 8 includ:

Creste productia de colagen
Morpheus8 introduce o noua modalitate de a construi colagen in fata. Dupa varsta de 20 de ani, stratul dermic produce produce mai putin colagen. Mopheus8 induce productia de colagen, rezultand o piele mai ferma, mai plina si un aspect mai tanar.

Diminueaza liniile fine si ridurile
Morpheus8 poate fi folosit si pentru a imbunatati pielea imbatranita din jurul ochilor, gurii si fruntii. In urma tratamentului, veti vedea pielea vizibil mai stransa, mai stralucitoare si mai neteda, cu mai putine linii si riduri.

Ridica si strange pielea lasata
Similar cu un facelifting Morpheus8 poate reduce pielea lasata in jurul gatului, barbiei si obrajilor. De asemenea, poate ajuta la eliminarea excesului de grasime din zona bratelor, liniei sutienului si altor zone.

Reduce cicatricile provocate de acnee
Morpheus8 poate fi un tratament extrem de eficient pentru acnee. Tratamentul poate micsora sau inchide glandele sebacei de sub piele, prevenind productia de sebum in exces, care duce la acnee. De asemenea, poate trata acneea si cicatricile de acnee care se formeaza dupa ce acneea s-a vindecat, reducand aspectul acestora cu pana la 50% si netezind textura generala a pielii.

Eliminarea vergeturilor
Vergeturile afecteaza atat barbatii cat si femeiile, acestea se pot forma pe abdomen, fese, sani si coapse. Morpheus8 poate ajuta la eliminarea vergeturilor prin ruperea tesutuui cicatricial si a tesutului fibros, ceea ce duce la o piele mai ferma, cu o elasticitate mai buna.

Daca doresti sa incerci noul Morpheu8, te asteptam la clinica Dermavision din Cluj-Napoca.