3 Dec. 2018

Echipamente de top pentru estetica medicala – Syneron Candela

Din dorinta de a va oferi cele mai bune, complexe si eficiente tratamente ce tin de estetica medicala, am achizitionat trei lasere noi de la producatorul de top Syneron Candela. Cu ajutorul acestora am reusit sa ne extindem gama de servicii, adaugand cinci tratamente noi.

Epilare definitiva – GentleMax Pro Datorita tehnologiei laserului GentleMax, tartamentele de epilare definitiva sunt realizate la standarde inalte deoarece folosesc cel mai performnant sistem de fotoepilare. Platforma include puterea laserului Nd:YAG si Alexandrite, care permit epilarea definitiva pentru toate fototipurile. Rezultatele se pot observa dupa doua saptamani de la sedinta de fotoepilare, firele in faza de activa crestere fiind distruse in proportie de 30%-60%.

 

Rejuvenare faciala – CO2RE

O soluție eficienta pentru rejuvenarea faciala o constituie tratamentul cu laserul fractionat CO2RE, care reprezinta cea mai noua si complexa platforma cu laser fractional de la Syneron Candela. Cuprinde 3 module numite:

  • Estetic – destinat peelingului laser, reducerii ridurilor, cicatricilor si hiperpigmentarilor, tratarii laxitatii tegumentare si rejuvenarii faciale
  • Chirurgical – se utilizeaza la incizii si excizii dermale (papiloame virale, keratoze seboreice, nevi pigmentari)
  • Intima – creat special pentru rejuvenarea vaginala interna si externa.
 

Rejuvenare vaginala – CO2RE Intima

O alternativa la interventiile chirurgicale de refacere a tesuturilor zonei vaginale o reprezinta laserul CO2RE Intima. Utilizeaza unde laser care au scopul de a stimula productia de colagen si elastina, fara a crea disconfort. Ajuta la tonifierea regiunii intime si reda elasticitatea, eliminand problema incontinentei urinare. Este recomandat persoanelor care se confrunta cu durere in timpul actului sexual, incontinenta urinara, aspect neplacut al labiilor si al vulvei.

 

Tratament leziuni pigmentare – GentleMax Pro

Detinut de un numar redus de clinici din Romania, laserul GentleMax Pro este recomandat de dermatologii din intreaga lume. Indeparteaza pigmentarea pielii cu ajutorul laserului, care consta in radiatia generata de fasciculul laser si absorbita de celulele in care melanina este concentrata, fara a afecta culoarea normala a pielii.

 

Tratament leziuni vasculare – V-Beam

In functie de patologie, avem o gama variata de lasere pentru tratamentul leziunilor vasculare precum V-Beam, IPL si GentleMax Pro. V-Beam este standardul mondial in tratamentul leziunilor vasculare deoarece trateaza cu succes petele rosii, semnele de nastere, rozaceea, cuperoza, vinisoarele dilatate, roseata de la nivelul decolteului.

 

Laserele de ultima generatie si experienta doctorilor Mirela Susan, Loredana Ungureanu si Andreea Cadar contribuie la oferirea serviciilor de estetica medicala Cluj la cele mai inalte standarde pentru a obtine rezultate spectaculoase.