2 May. 2019

Chirurgia plastica

Chirurgia plastica reprezinta o specialitate medicala complexa prin intermediul careia se realizeaza reconstructia sau modificarea aspectului anumitor parti a corpului. Chirurgia plastica se adreseaza atat problemelor de la nivelul fetei, cat si celor de la nivelul corpului.

Medicii noștri specialiști în chirurgie plastică și estetică utilizează tehnici chirurgicale moderne pentru un spectru larg de arii de expertiză. V-am pregatit mai jos un ghid ale celor mai solicitate interventii in acest domeniu efectuate în clinica noastra:

• Chirurgia fetei


Rinoplastia si septoplastia sau operatia de remodelare a nasului imbunatateste aspectul si proportiile acestuia precum si armonia trasaturilor faciale.

Blefaroplastia resprezinta procedura care constă în îndepărtarea excesului tegumentar de la nivelul pleoapelor superioare și inferioare, redând astfel pacientului senzația de tinerețe și ochi larg deschiși.

Otoplastia constă în remodelarea cartilajului auricular și ancorarea lui, pentru a apropia urechile de cap și a obține un aspect simetric și estetic.

Liftingul facial este o procedura care se adreseaza laxității cutanate si are ca si scop repararea santurilor nazolabiale, a zonei mandibulare si a ridurilor de la nivelul fetei.

Lipofilling și Liposucția sunt proceduri prin care se poate indeparta tesut adipos, se pot corecta asimetrii sau excese localizate ale tesutului adipos.

• Chirurgia sanului

Augumentarea Mamara

Este o procedura chirurgicala care utilizeaza implanturi pentru a mari sanii sau a le reda volumul pierdut prin slabire sau sarcina.

Mastopexie

Operația de mastopexie reda fermitatea sanilor si un aspect intinerit prin ridicarea tesutului mamar si repozitionarea mamelonului si a areolei.

Reducţia sanilor sau micsorarea sanilor

Este un procedeu chirugical care indeparteaza tesut glandular mamar, tesut adipos și pielea in exces, pentru a ajunge la o dimensiune corecta a sanilor pentru corpul dumneavoastra, dar si pentru a atenua disconfortul asociat.

• Chirurgia siluetei

Abdominoplastie si Miniabdominiplastie

Interventia chirurgicala prin care se inlatura excesul de grasime si piele din zona abdominala si deseori, se repara musculatura abdominala slabita sau distantata, creand un perete abdominal mai plat si mai ferm.

 Remodelare si lipoaspiratie sau liposuctie

Reduce grasimea in exces localizata in anumite zone ale corpului (abdomen, coapse). Prin acest procedeu se remodeleaza conturul bratelor si coapselor, determinand un aspect mai tonifiat şi mai proporționat.

Te asteptam cu drag la Clinica Dermavision pentru consultatii si interventii chirurgicale de natura estetica si plastica!