28 Oct. 2022

Marire buze cu Acid Hialuronic

Marirea buzelor cu acid hialuronic este o procedura cosmetica foarte populara in zilele noastre, care va poate oferi buze mai mari si pline de volum.

Efectele acestei proceduri dureaza intre 6-12 luni. Dupa aceea, sunt necesare alte injectari cu acid hialuronic pentru a mentine volumul buzelor. 





Este marirea buzelor sigura?

Procedura de marire buze cu acid hialuronic este una sigura, insa vor exista anumite efecte secundare care dureaza doar cateva zile. Acestea pot include:
  • Mici sangerari din zonele injectate
  • Umflare si vanatai
  • Roseasta si sensibilitate in locul injectarii

Beneficiile acidului hialuronic

Odata injectat, acidul hialuronic sustine si modeleaza tesuturile buzelor. Beneficiile utilizarii acidului includ:
  • Control asupra volumului buzelor. Cantitatea de substanta injectata poate fi controlata, astfel incat medicul va poate realiza volumul dorit. 
  • Tratamentul se realizeaza treptat. Injectiile pot fi administrate treptat in timpul diferitelor intalniri pana la obtinerea rezultatelor dorite.
  • Procedura de marire buze cu acid hialuronic ofera rezultate de lunga durata, dar nu permanente.
  • Posibilitatea de a avea o reactie alergica este putin probabila, deoarece acidul hialuronic este creat din substante similare cu cele din corpul nostru.

Este procedura dureroasă?

Marirea buzelor prin injectare este o procedura rapida si cu disconfort minim. Inaintea injectarii, se aplica o crema anestezica locala pentru a usura disconfortul. Uneori, inainte de tratament, pot fi administrate injectii care va vor amorti complet buzele.

Pentru a introduce acidul in buze, se folosesc ace foarte fine care urmeaza a fi introduse in zonele marcate pentru injectare. Diferenta se va observa imediat, iar dupa vindecare buzele tale se vor simti naturale.

Marire buze cu acid hialuronic este o procedura simpla si rapida, iar la Clinica Dermavision te intampina o echipa de doctori specialisti si dedicati.