3 Sep. 2019

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Ce este Acidul Hialuronic si care sunt beneficiile acestuia?

Existent in mod natural in corpul nostru, acidul hialuronic este o substanta care se afla in componenta dermului si care mentine pielea hidratata.

Odata cu imbratanirea organismului, producerea de acid hialuronic, in mod natural, se reduce. Pielea isi pierde din elasticitate, iar acest lucru este vizibil si la nivelul buzelor. Ca urmare a acestui fenomen, au aparut procedurile de marire a buzelor prin injectarea acidului hialuronic. Solutia vine predozata in fiole care pot fi utilizate pentru o singura persoana, fiind o procedura sangeranda. La Clinica Dermavision marirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic se realizeaza prin tehnici moderne adaptate pentru un aspect echilibrat in contextul intregii fete.

Cazurile in care recomandam marirea buzelor cu acid hialuronic:

  • Buze prea subtiri
  • Contur neuniform
  • Mici imperfectiuni estetice

Cum se realizeaza marirea buzelor prin injectare:

Procedura de marire a buzelor prin injectare consta in cresterea volumului buzelor cu ajutorul acidului hialuronic.  Tratamentul de augumentare a buzelor, asa cum mai este numit, necesita o pregatire minima anterioara a pacientului, care consta in evitarea medicamentelor antiinflamatoare sau anticoagulante care ar putea creste sangerarea in urma injectarii. Inainte de tratament, zona este amortita prin aplicarea unei creme anestezice pentru ca pacientul sa nu simta disconfort in momentul injectarii. Procedura dureaza 10-15 minute si efectele sunt vizibile imediat, insa rezultatul final apare dupa aproximativ doua saptamani.

Procedura nu este dureroasa!

Sfaturi utile:

  1. Medicii nostri insista ca normele de igiena sa fie respectate atat inainte, cat si dupa interventie. Asadar, este indicat ca inainte de tratament sa efectuati o igienizare dentara profesionala la dentist, pentru a evita extinderea de bacterii sau infectii catre zona injectata. Pentru pacientii cu herpesuri recurente se recomanda profilaxie cu Aciclovir.
  2. Dupa procedura, este recomandat sa se maseze zona injectata pentru o distribuire uniforma a acidului.  De asemenea, pentru cateva ore dupa injectare, este contraindicat sa folositi ruj.
  3. Dupa tratament medicii interzic solarul, sauna si baile fierbinti.
  4. Hidratarea este extrem de importanta, consumul de cel putin 2 – 3 litri de apa pe zi.

Reactii adverse posibile:

  • Echimoze (care dispar in decursul a 5-6 zile)
  • Edem
  • Hematoame
  • Disconfort (gingival sau la nivelul buzelor)
  • Abcese/necroze (cazuri extrem de rare)

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Clinica Dermavision