2 Apr. 2019

Dna dr. Mirela Susan - “Train the trainers” Galderma

Galderma este o companie de dermatologie infiintata in 1981 care colaboreaza cu profesionistii din domeniul sanatatii si mediul academic din intreaga lume pentru a gasi noi solutii pentru problemele legate de piele. De peste 35 de ani, Galderma ofera medicamente si solutii estetice pentru problemele pielii, pentru a proteja si imbunatati pielea sanatoasa, pentru a trata pielea afectata si a intineri pielea imbatranita.

 

Galderma se implica in dezvoltarea comunitatii de asistenta medicala, oferind programe de educatie si formare, precum si sprijin continuu pentru profesionistii din domeniul sanatatii de-a lungul carierei.

Portofoliul vast al Galderma este disponibil in 100 de tari si trateaza o serie de afectiuni dermatologice incluzand: acnee, rozacee, micoza de unghii, psoriazis, tulburari pigmentare, cancer de piele si solutii medicale pentru imbatranirea pielii.

Dna dr. Mirela Susan a participat la inceputul acestui an la programul “Train the trainers” in Istanbul, alaturi de Dr. Juan Sopena si Dr. Christophe Martschin, traineri internationali Galderma. Dna dr. a fost instruita ca trainer national in injectarile cu Botox si acid hialuronic pentru compania Galderma, una dintre cele mai importante in aceasta industrie si cea care a lansat prima molecula de acid hialuronic in 1996, Restylane.

“Sunt onorata sa fiu aleasa de Galderma ca trainer pentru injectarile cu acid hialuronic; aceasta imi va da posibilitatea sa lucrez cu cele mai bune produse si sa ofer cele mai performante tratamente pacientilor mei. De asemenea sunt incantata sa impartasesc si altor colegi medici din experienta mea, sa particip si sa imi imbunatatesc cunostintele si tehnica in cadrul unor workshopuri alaturi de cei mai buni medici injectori din lume. Multumesc companiei Galderma pentru incredere! “ ne-a declarat dna dr. Mirela Susan.

Incepand cu luna aprilie datorita programului incarcat si a numarului tot mai mare de solicitari pe acest segment, Dna Dr. Mirela Susan va acorda cu prioritate consultatii antiaging si de estetica dermatologica. In cadrul consultatiei veti fi evaluati din punct de vedere estetic si se va alcatui un plan personalizat de tratament care va include:

  • o rutina de ingrijire cu produse dermato-cosmetice adaptata nevoilor tenului dvs;
  • injectari cu Botox, acid hialuronic, Radiesse, skinboostere;
  • fire de suspensie pentru lifting si sinteza de colagen;
  • tratamente laser de ultima generatie si radiofrecventa;
  • peelinguri chimice;
  • mezoterapie;
  • Dermapen;
  • terapie cu plasma;

Va asteptam cu drag la consultatii cu acest concept nou si tehnologii unice la Clinica Dermavision, in Cluj Napoca!
Cea mai buna C
linica dermatologie Cluj!