11 Oct. 2018

Hidratare pe termen lung cu Juvederm Volite

Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume. O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni.

Acest produs nou a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Produsul este destinat pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini.

Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing. Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat.

Juvederm Volite este singurul produs care acționează pe o perioadă de până la 9 luni, după o singură procedură, efectul fiind vizibil imediat. Injectarea cu Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispositive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor.

Efectul revoluționar al acestui Acid Hialuronic constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm, care și aceasta ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării. Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare. Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse de hidratare a pielii, substanțele din gama Juvederm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, ajutând astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

O singura injectare cu Juvederm Volite este suficienta pentru un ten vizibil întinerit și proaspăt până la 9 luni.