Dr. Bogdan Chise

Dr. Bogdan Chise

Absolvent al Universității de Medicina și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca in anul 2003, Dl Dr. Bogdan Chise a efectuat rezidențiatul in medicina interna, devenind medic specialist in anul 2011, apoi medic primar in 2018. A efectuat a doua specializare in gastroenterologie, fiind medic specialist gastroenterolog din 2013. 

A lucrat ca medic specialist in sectorul privat la Policlinica Salvosan din Cluj Napoca și Zalău ca medic gastroenterolog; in prezent lucrează la Spitalul Militar Cluj Napoca in calitate de medic primar medicina interna, șef de cabinet. Este atras de latura practica, intervenționala a gastroenterologiei, fiind un endoscopist cu o buna manualitate in efectuarea endoscopiilor digestive, efectuând pana in prezent aprox. 15.000 ecografii abdominale și 4500 manopere endoscopice atât diagnostice cât și terapeutice (polipectomii, ligaturi de varice esofagiene și hemoroidale, manopere de hemostaza, extragere de corpi străini). 

Dl dr. Chise este membru al asociațiilor profesionale de medicina interna și gastroenterologie și participa la numeroase congrese științifice din domeniul sau de activitate, fiind la curent cu ultimele descoperiri medicale.

Este o persoana foarte răbdătoare, calda, implicata in ceea ce face și cu multa empatie, oferind confort și sprijin pacientilor.

Zi Interval orar
Miercuri  15-20