Dr. Ioana Ilie

Dr. Ioana Ilie

Absolventa a Univestitatii de Medicina și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, promoția 2002, Dna Dr. Ioana Ilie a efectuat rezidențiatul in endocrinologie in perioada 2003-2007, devenind medic specialist și apoi medic primar in anul 2013. A efectuat a doua specializare in diabet și boli de nutritie, fiind medic specialist din anul 2016. In paralel cu activitatea medicală desfășoară și activitate didactica la Catedra de Endocrinologie a UMF Cluj Napoca, fiind șef de lucrări la aceasta disciplina și doctor in științe medicale.

Dna dr. Ilie este membra a numeroase societăți științifice și participa la congrese interne și internaționale; este implicată in programe de cercetare, participa la numeroase studii clinice și cursuri postuniversitare. Este autoare si coautoare in cărți de specialitate, la care se adauga articole științifice publicate in reviste internationale cu factor de impact indexate ISI și BDI. 

Dubla specializare in endocrinologie și boli de nutritie ii asigura o înțelegere și o abordare globală a dezechilibrelor hormonale asociate cu greutatea in exces, precum și un tratament individualizat pentru fiecare caz in parte in funcție de profilul hormonal.

Zi Interval orar
Joi 15-20