Dr. Mariana Matei

Dr. Mariana Matei 

 

Absolventa a Universității de Medicina “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, promoția 2000 Dna Dr. Mariana Matei s-a specializat  in chirurgie vasculara, devenind medic specialist in anul 2006 și apoi medic primar in 2014. A efectuat a doua specializare in chirurgie generală, fiind medic specialist din anul 2015. In prezent lucrează in cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgentă Cluj Napoca și este doctoranda a Universității de Medicina Cluj. 

Dna Dr. Mariana Matei abordează o cazuistica cu patologie chirurgicală  diversa, experienta dobândită in acești ani in sala de operații  și in orele de garda dându-i capacitatea de a aborda cazuri chirurgicale complexe, politraumatisme și urgente chirurgicale majore. 

Își desfășoară întreaga activitate profesională conform principiului “interesul pacientului primează”; este o persoana organizata, metodica, capabilă sa motiveze o echipa pentru a îndeplini sarcini complexe, având capacitate de decizie in situații limita și de adaptare la situații neprevăzute. 

Pe lângă experiența clinica, Dna Dr. Mariana Matei este o persoana calda, empatica, responsabila, care își face meseria din suflet, cu dragoste și profesionalism.

Zi Interval orar
Marti 15-20