Dr. Mirela Susan

Dr. Mirela Susan

Dr. Mirela Susan, fondatoarea Clinicii Dermavision, medic primar dermatolog, cu multiple competente in medicina estetica, este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, promotia 2002.

A efectuat rezidentiatul in dermatovenerologie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj Napoca si doctoratul in dermatooncologie la UMF Cluj Napoca si Spitalul Saint Louis din Paris cu tema “Terapia fotodinamica in carcinoamele bazocelulare”. A efectuat activitate didactica cu studentii anului VI la Disciplina Dermatologie a Universitatii de Medicina Cluj Napoca in perioada 2006-2011.

A deschis Clinica Dermavision in anul 2010, reusind de-a lungul anilor sa-si faca un nume in domeniu, datorita seriozitatii si tratamentelor practicate, peste 11000 de pacienti calcand pragul clinicii si revenind periodic pentru a-si trata problemele pielii sau pentru a-si remodela frumusetea.

Dr. Susan participa cu regularitate la diferite congrese si simpozioane, interne si internationale, dorind sa fie la curent cu ultimele descoperiri in domeniul ei de activitate. Este atrasa de latura estetica a dermatologiei, implicandu-se in tot ceea ce inseamna frumos si dezvoltand un concept integrativ cu specialisti din mai multe domenii care combina talentul lor cu cele mai bune tehnologii si empatie fata de pacienti.

Considera ca un nume bun iti faci prin foarte multa munca, prin vointa si prin renuntare la alte aspecte din viata ta. Trebuie multa implicare, talent, ambitie si perseverenta pentru a excela in acest domeniu, identificandu-se perfect cu logo-ul clinicii pe care a infiintat-o si dezvoltat-o: “Beautiful inside & out”.

Zi Interval orar
Luni 11-20
Marti 9-15
Miercuri 11-20
Joi 9-15
Vineri 11-20
Sambata 10-14 ( o sambata/luna cu programare).