picoplus

Rejuvenarea pielii cu PicoPlus

Odata cu trecerea anilor atat femeile, cat si barbatii incep sa se confrunte cu diferite afectiuni ale pielii. Este vorba, in primul rand, de laxitatea pielii si aparitia liniilor fine, a ridurilor permanente sau de expresie, odata cu diminuarea productiei de colagen si elastina. La acestea se adauga probleme tintite precum leziuni pigmentare, acnee, cicatrici – accentuate de diferiti factori interni si externi. Astazi, va puteti bucura de tehnologii avansate de rejuvenare faciala – care sa reduca semnificativ sau chiar sa elimine total aceste probleme inevitabile.

Cu ajutorul tehnologiei combinate – picosecunda si nanosecunda – se pot realiza tratamente de rejuvenare faciala completa, tratarea melasmei, lentigoului, keratozei seboreice, abnomului, a nevus of ota, eritem post-inflamatoriu, rozacee, impreuna cu indepartarea eficienta a tatuajelor, indiferent de culoarea acestora.

Laserele care folosesc picosecunda sunt mult mai eficiente si mai sigure decat laserele traditionale. Cu aceasta noua tehnologie petele pigmentare se sparg in fragmente mai mici, fiind astfel mai usor de eliminat de catre sistemul imunitar.

PicoPlus pentru îndepartarea tatuajelor

Laserul PicoPlus by Lutronic poate fi folosit si pentru indepartarea tatuajelor nedorite de pe orice zona a corpului. Datorita noii tehnologii, creste viteza cu care se sparg pigmentii tatuajelor, acest lucru insemnand si mai putine sedinte pentru obtinerea rezultatului final.

Laserele care folosesc picosecunda sunt mult mai eficiente si mai sigure decat laserele traditionale. Cu aceasta noua tehnologie petele pigmentare se sparg in fragmente mai mici, fiind astfel mai usor de eliminat de catre sistemul imunitar.

De cate sedinte este nevoie pentru indepartarea cu laser a unui tatuaj?

Pentru obtinerea rezultatului final sunt necesare mai multe sedinte, in medie intre 2 si 6, realizate la un interval de 4-6 saptamani. Numarul sedintelor variaza in functie de:

 • culoarea tatuajului
 • adancimea la care a fost batut
 • pigmentul folosit
 • gradul de sensibilitate al pielii pacientului
  before-after2
 

Hollywood Peel by Picoplus

Hollywood Laser Peel sau Carbon Peel si-a primit numele datorita popularitatii sale in randul vedetelor de la Hollywood. Hollywood Laser Peel reprezinta un tratament laser revolutionar de tip non-invaziv si fara durere, cu efecte vizibile imediat, care permite abordarea eficienta si rapida a variatelor probleme ale pielii, fara efecte secundare si fara perioada de recuperare, si care poate fi utilizat la orice varsta si pentru orice tip de piele, chiar si pentru pielea sensibila.

Prin utilizarea unei solutii speciale de carbon in combinatie cu un laserul Pico, Hollywood Laser Peel contribuie la exfolierea controlata a pielii, la curatarea in profunzime a porilor si reducerea dimensiunilor acestora, la diminuarea secretiei de sebum si distrugerea bacteriilor de la nivelul pielii, iar pielea devine instantaneu mai stralucitoare, mai luminoasa si mai fina.

Pacientii aleg Hollywood PicoPlus pentru urmatoarele beneficii:

 • Piele mai intinerita si luminoasa
 • Piele mai neteda
 • Textura uniforma a tenului
 • Reducerea liniilor fine si a cicatricilor lasate de acnee
 • Reducerea petelor pigmentare
 • Nu este necesara perioada de recuperare dupa tratament.

Laser Peel by PicoPlus

Laserul Peel PicoPlus permite realizarea unui tratament de rejuvenare faciala minim invaziv pintr-un peeling cu laser Nd: Yag. Acest laser poate ajuta la diminuarea problemelor pielii, cum ar fi:

 • ridurile fine
 • cicatricile
 • petele
 • porii

Procedura este una eficienta, avand rezultate mult mai vizibile decat o microdermabraziune sau un peeling clasic, dar si mai sigura deoarece nu presupune aplicarea unor substante pe piele, iar perioada de recuperare fiind mult mai scurta, roseata disparand in cateva ore dupa procedura.

Actiunea polivalenta a acestui tratament il propune drept una dintre cele mai recomandate proceduri pentru pacientii care se confrunta cu probleme cauzate de imbatranirea cutanata.

Antiaging Laser by PicoPlus

Antiaging PicoPlus ofera un tratament anti-imbatranire si de preventie a aparitiei ridurilor. Laserul Nd:Yag stimuleaza producerea de colagen si elastina, oferind pielii un aspect intinerit. Acesta este un tratament confortabil pentru pacienti, care nu necesita perioada lunga de recuperare. Laserul PicoPlus introduce un efect tremic asupra pielii care ajuta la inchiderea porilor deschisi si in acelasi timp tinteste liniile fine, ridurile si uniformizeaza posibilele urme solare. In functie de varsta pacientului, dar si de aspectul ridurilor sunt recomandate intre 3 si 5 sedinte la interval de o luna. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta.

Petele care apar odata cu trecerea timpului și petele maro, cunoscute si sub denumirea de pete solare, sunt o consecinta a imbatranirii si expunerii la soare. Cel mai eficient si rapid tratament pentru eliminearea acestor pete este terapia cu laser. Cu ajutorul laserului inovator PicoPlus putem sparge si aceste pete de imbatranire sau chiar de roseata acneeica.

before-after1
before-after2
before-after2
before-after2