Remodelare corporala

Ce este Exilis?

Sistemul de tratament non-invaziv Exilis reduce depozitele localizate de grasime, actionand in premiera prin utilizarea simultana a radiofrecventei cu ultrasunetele focalizate. Exilis este cea mai notabila aparitie de pe piata esteticii medicale, un sistem ale carui rezultate sunt argumentate clinic si stiintific.

Inovatorul sistem de tratament Exilis ofera remodelare corporala eficienta pentru toate aplicatiile estetice dorite de pacienti, cu rezultate evidente in reducerea volumului si remodelarea zonelor corpului afectate, reducerea celulitei si imbunatatirea tonusului, elasticitatii si texturii pielii, constituind o alternativa competitiva la tehnicile invazive de eliminare a tesutului adipos. Exilis are integrate sisteme de siguranta iar aplicatorul sau este patentat si unic datorita sistemului de monitorizare a temperaturii pielii si a fluxului de energie, evitandu-se astfel orice risc de ranire a pacientului. Fara durere si fara anestezie, fara perioada de recuperare si cu rezultate evidente de la prima sedinta, sistemul Exilis asigura atat pentru clinician cat si pentru pacient un tratament rapid si sigur, cu rezultate progresive si masurabile.

Cum functioneaza?

Atunci cand se incepe un tratament Exilis trebuie avut in vedere mai multe aspecte pentru ca rezultatele sa fie vizibile si de lunga durata. Este important ca zona sa ajunga la temperatura necesara pentru a dizolva celulele adipoase si pentru a stimula in acelasi timp fibroblastele sa sintetizeze colagen , astfel se recomanda o hidratare corespunzatoare in ziua tratamentului, cu 1 zi inainte si 1 zi dupa tratament. De asemenea activitatea fizica usoara post procedura ajuta la fluidizarea fluxului limfatic.

O sedinta de tratament Exilis consta in identificarea, izolarea si tratarea celulelor grase din tesutul adipos regasite in zona de tratament cu ajutorul aplicatorului, timp de 4-5 minute dupa atingerea temperaturii optime (peste 40 grade Celsius). In aceeasi sedinta se pot trata pana la 4-6 zone, maximum 1000 cm patrati. Un tratament standard cuprinde 4-6 sedinte cu repaus de 7-10 zile intre ele.

Indicatii:
  • piele flasca
  • piele in surplus
  • tesut adipos in exces in zone localizate
Contraindicatii:
  • sarcina/alaptare
  • infectii cutanate in zona tratata
  • pacienti care au implanturi de metal
  • cancer de piele