Remodelare corporala

Sistemul de tratament non-invaziv Exilis reduce depozitele localizate de grasime, actionand in premiera prin utilizarea simultana a radiofrecventei cu ultrasunetele focalizate. Exilis este cea mai notabila aparitie de pe piata esteticii medicale, un sistem ale carui rezultate sunt argumentate clinic si stiintific.

Inovatorul sistem de tratament Exilis ofera remodelare corporala eficienta pentru toate aplicatiile estetice dorite de pacienti, cu rezultate evidente in reducerea volumului si remodelarea zonelor corpului afectate, reducerea celulitei si imbunatatirea tonusului, elasticitatii si texturii pielii, constituind o alternativa competitiva la tehnicile invazive de eliminare a tesutului adipos. Exilis are integrate sisteme de siguranta iar aplicatorul sau este patentat si unic datorita sistemului de monitorizare a temperaturii pielii si a fluxului de energie, evitandu-se astfel orice risc de ranire a pacientului. Fara durere si fara anestezie, fara perioada de recuperare si cu rezultate evidente de la prima sedinta, sistemul Exilis asigura atat pentru clinician cat si pentru pacient un tratament rapid si sigur, cu rezultate progresive si masurabile.

O sedinta de tratament Exilis consta in identificarea, izolarea si dezactivarea celulelor grase din tesutul adipos regasit in zona de tratament cu ajutorul aplicatorului, timp de 4-5 minute. In aceeasi sedinta se pot trata pana la 4-6 zone, maximum 1000 cm patrati. Un tratament standard cuprinde 4 sedinte cu repaus de 10-14 zile intre ele.

Remodelare corporala 
Remodelare corporala Exilis
Tratament non-invaziv remodelare corporala