Tratamente laser si IPLĀ 

Tratamente Laser si IPL - Epilare Definitiva

Tehnologie inovativa, Lumenis One foloseste lumina "inteligenta" a laserului pentru imbunatatirea aspectului tegumentului dumneavoastra in deplina siguranta. Tratamentele non-invazive sunt sigure si eficace pentru orice pacient, indiferent de varsta sau sex.

Sistemul IPL are sistem de racire integrat si inlatura leziunile (petele maronii si hemangioamele) fara disconfort si riscuri. Tehnologia OPT ( optimal pulse technology ), intalnita numai la laserul Lumenis One, inseamna eliberarea unei energii precise, sigure, chiar si pe pielea inchisa la culoare, atat pe leziunile vasculare, cat si pe cele pigmentare.Sistemul de racire eficient si monitorizarea fiecarui puls in "real time" asigura obtinerea celor mai bune rezultate si confortul pacientului in deplina siguranta. Multiplele tehnologii integrate, care actioneaza sinergic, permit o gama larga de tratamente estetice cu rezultate exceptionale in doar 3-4 sedinte. Va asteptam la consultatie pentru a stabili impreuna cu specialistul nostru dermatolog pachete de tratamente de rejuvenare adaptate imperfectiunilor pielii dumneavoastra.

Laserul NdYAG Lumenis One permite obtinerea de rezultate spectaculoase pe orice tip de piele pe leziunile vasculare. Se pot trata venectazii ale membrelor inferioare, telangiectazii ale fetei, lacuri venoase, hemangioame (plane, cavernoase, in cireasa), angioame de tip port-wine stain (pete rosii din nastere). Centrul medical Dermavision este locul unde, sub ingrijirea medicului specialist dermatolog Mirela Susan, picioarele dumneavoastra vor redeveni frumoase si orice urma de vinisoare se vor estompa cu succes, gratie laserului Nd Yag Lumenis One. Principiul metodei este fototermoliza selectiva a vasului, fara afectarea tesutului inconjurator. Fasciculul laser traverseaza pielea si termocoaguleaza vasul care, golit de sange, nu mai este vizibil.

Epilarea laser cu dioda Light Sheer este aprobata de FDA (Food and Drug Administration) pentru epilarea definitiva pe toate fototipurile cutanate ( I-VI ). Acest tip de epilare permite epilarea pe orice culoare de par, pentru parul deschis fiind necesare mai multe sedinte. Confortul pacientului in timpul aplicarii luminoase este asigurat de capatul de contact al laserului, “advanced sapphire contact chilltip”.