2 Jun. 2021

Criolipoliza CoolTech Medical – Slabirea prin inghet

De la eliminarea excesului de grasime si pana la reducerea celulitei, tratamentele pentru remodelare corporala se numara printre cele mai cautate si eficiente proceduri din domeniul esteticii medicale. Astazi va prezentam criolipoliza, o metoda revolutionara de slabit, cu rezultate de durata.

Criolipoliza medicala este un tratament neinvaziv, care foloseste tehnologia criogenarii pentru eliminarea definitiva a stratului de grasime in exces. Aceasta procedura se adreseaza oricarei zone acoperite de tesut adipos, precum: gusa, zona subtoracala (linia sutienului), abdomen, solduri, coapse, fese, genunchi si gambe.

Criolipoliza se realizeaza cu ajutorul dispozitivului CoolTech Medical, cel mai performant aparat certificat la nivel Mondial ce utilizeaza tehnologia criogenarii, ajungand la temperaturi scazute intr-un timp foarte scurt si reducand astfel posibilitatea aparitiei disconfortului. Astfel, sub atenta supraveghere a unui medic specialist, celulele grase sunt inghetate, iar mai apoi, dupa ce sunt distruse prin inghet, sunt treptat descompuse si eliminate din organism cu ajutorul macrofagelor.

Cum functioneaza criolipoliza?

Criolipoliza nu este o procedura dureroasa deoarece aceasta lucreaza doar la nivelul stratului de grasime fara sa lezeze pielea. Aplicatorul cu vacuum incorporat, localizat pe depunerile de tesut gras, aduce zona tratata la temperatura de -8 grade Celsius in doar cateva minute. Expunerea la frig trebuie realizata aproximativ 70 de minute, timp in care celulele grase se inflameaza, se desprind de celelalte tesuturi, iar apoi se dezintegreaza. In timp, intr-un interval de cateva saptamani, celulele grase mor, iar organismul le elimina natural, prin procese metabolice.

Procedura este extrem de utila celor care vor sa-si subtieze anumite zone ale corpului cu cativa centimetri. In ceea ce priveste numarul de sedinte de criolipoliza, acesta depinde de grosimea tesutului adipos. Spre exemplu, daca avem o grosime de 2,5 cm se poate face o singura sedinta de criolipoliza pe zona respectiva, insa daca grosimea tesutului adipos este de 10 cm, in acest caz se pot face maxim 3 sedinte de criolipoliza.

Care sunt avantajele criolipolizei medicale CoolTech?

Asa cum am mentionat, tratamentul de slabire localizata este non-invaziv astfel, dupa realizarea tratamentului, se poate reveni imediat la activitatile de zi cu zi. Rezultatele sunt de durata, iar eliminarea grasimii localizate se realizeaza pe cale naturala.

Pacientii care efectueaza aceasta procedura nu vor suferi niciun fel de durere sau vanatai si nu vor simti senzatia neplacuta de frig. In plus, nu exista niciun fel de efecte adverse sau complicatii, efectul maxim resimtit va consta doar in o usoara roseata a pielii, cateva ore dupa procedura.

Ta asteptam la Clinica Dermvision pentru tratamente eficiente dedicate remodelarii corporale. Programeaza-te acum la o consultatie!