25 May. 2022

Despre Rejuvenarea pielii – PicoPlus

Varsta, mostenirea genetica sau stilul de viata afecteaza aspectul pielii atat la femei, cat si la barbati. Diminuarea productiei de colagen si elastina, determina aparitia liniilor fine, a ridurilor permanente sau de expresie. Totodata, din cauza altor factori, apar leziuni pigmentare, acnee, cicatrici, cauzate de factori interni sau externi.
Datorita evolutiei tehnologiei, aceste probleme ale pielii pot fi tratate eficient prin procedura de rejuvenare a pielii. La Clinica Dermavision dispunem de tehnologii de ultima generatie, iar cu ajutorul aparatului PicoPlus, rezultatele sunt impresionante.
 

Ce este PicPlus?

PicoPlus este un laser care actioneaza cu ajutorul picosecundelor, cu ajutorul caruia se pot realiza tratamente de rejuvenare faciala completa, tratarea melasmei, lentigoului, keratozei seboreice, abnomului, a nevus of ota, eritem post-inflamatoriu, rozacee, impreuna cu indepartarea eficienta a tatuajelor, indiferent de culoarea acestora.

Cum functioneaza rejuvenarea pielii cu laser PicoPlus?

Laserele care folosesc picosecunda sunt mult mai eficiente si mai sigure decat laserele traditionale. Cu aceasta noua tehnologie petele pigmentare se sparg in fragmente mai mici, fiind astfel mai usor de eliminat de catre sistemul imunitar.
Exista mai multe tipuri de rejuvenare a pielii, in functie de problema care necesita tratata:

PicoPlus pentru indepartarea tatuajelor

Laserul PicoPlus by Lutronic poate fi folosit si pentru indepartarea tatuajelor nedorite de pe orice zona a corpului. Datorita noii tehnologii, creste viteza cu care se sparg pigmentii tatuajelor, acest lucru insemnand si mai putine sedinte pentru obtinerea rezultatului final.
Pentru rezultate eficiente, sunt necesare 2-6 sedinte, realizate la intervale de 4-6 saptamani, numarul acestora depinzand de: culoarea tatuajului, adancimea acestuia, pigmentul folosit, gradul de sensibilitatea a pacientului.

Hollywood Peel by Picoplus

Hollywood Laser Peel sau Carbon Peel si-a primit numele datorita popularitatii sale in randul vedetelor de la Hollywood. Hollywood Laser Peel reprezinta un tratament laser revolutionar de tip non-invaziv si fara durere, cu efecte vizibile imediat, care permite abordarea eficienta si rapida a numeroaselor probleme ale pielii. Acesta nu are efecte secundare, nu necesita perioada de recuperare, poate fi efectuat la orice varsta si pentru orice tip de piele.

Pacientii aleg Hollywood PicoPlus pentru urmatoarele beneficii:

  • Piele mai intinerita si luminoasa;
  • Textura uniforma a tenului;
  • Reducerea liniilor fine si a cicatricilor lasate de acnee;
  • Reducerea petelor pigmentare;
  • Nu este necesara perioada de recuperare dupa tratament.

Laser Peel by PicoPlus

Laserul Peel PicoPlus permite realizarea unui tratament de rejuvenare faciala minim invaziv printr-un peeling cu laser Nd: Yag. Acest laser poate ajuta la diminuarea problemelor pielii, cum ar fi: ridurile fine, cicatricile, petele si porii dilatati.
picoplus rejuvenarea pielii

Antiaging Laser by PicoPlus

Antiaging PicoPlus ofera un tratament anti-imbatranire si de preventie a aparitiei ridurilor. Laserul Nd:Yag stimuleaza productia de colagen si elastina, oferind pielii un aspect intinerit.

Acesta este un tratament confortabil pentru pacienti, care nu necesita perioada lunga de recuperare. Laserul PicoPlus introduce un efect tremic asupra pielii care ajuta la inchiderea porilor deschisi si in acelasi timp tinteste liniile fine, ridurile si uniformizeaza posibilele urme solare.

Daca iti doresti sa tratezi problemele pielii cauzate de factori interni sau externi sau vrei sa scapi de tatuajele nedorite, alege tratamentul de rejuvenare a pielii cu PicoPlus la Clinica Dermavision si bucura-te de servicii de inalta calitate pentru rezultate impresionante.