11 Nov. 2021

Totul despre Remodelarea Corporala

Proceduri pentru remodelare corporala

Iți doresti sa ai un corp tonifiat si sa scapi de grija surplusului de tesut adipos? Cu procedurile avansate de remodelare corporala, acum totul este posibil. Un stil de viata dezordonat, lipsa timpului sau sedentarismul duc la acumularea kilogramelor in plus. La Clinica Dermavision avem solutia pentru fiecare nevoie in parte.

Echipa Dermavision este alcatuita din profesionisti, medici care iubesc frumosul si cu empatie fata de pacienti. Fie ca vorbim de specialitati precum dermatologie, chirurgie plastica, chirurgie generala si vasculara, endocrinologie, nutritie, cardiologie sau gastroenterologie specialistii nostri abordeaza sanatatea si frumusetea in mod integrativ, combinand talentul lor cu cele mai bune tehnologii si o grija exceptionala fata de pacient.

Remodelare corporala prin tratamentul non-invaziv Exilis

Iti prezentam tratamentul de remodelare corporala Exilis, ce se realizeaza in 4-6 sedinte, cu repaus de 10-14 zile intre ele, rapid si eficient.

Ce este tratament Exilis?

Sistemul de tratament Exilis este una dintre cele mai notabile aparitii pe piata de estetica medicala, ce imbina armonios doua tehnologii de remoderale corporala: radiofrecventa si ultrasunetele. Acestea actioneaza in profunzime asupra tesutului adipos. Se bucura de o mare popularitate in randul femeilor din intreaga lume, multumita faptului ca este un tratament non-invaziv, fara durere si anestezie, ce nu implica o perioada de recuperare din partea pacientului.

Cum functioneaza tratament Exilis?

Tehnologia Exilis incalzeste controlat tesutul prin intermediul radiofrecventei, combinand actiunea ultrasunetului cu racirea pielii. Tesutul adipos se incalzeste prin radiofrecventa, iar activitatea metabolica este initiata de procesul de lipoliza accelerata. Astfel, celulele scad in volum si implicit, reduc din tesutul adipos. Desigur, undele nu influenteaza tesutul adipos in mod direct, ci ajuta procesul de lipoliza, eliminand metabolitii formati.

Aplicatorul se “aseaza” pe zona ce se doreste a fi tratata. Pacientul simte o senzatie de caldura in momentul in care energia patrunde in straturile profunde ale pielii. Aparatul dispune de tehnologie integrata cu sisteme de siguranta, monitorizand constant temperatura pielii. Astfel, se elimina orice risc de ranire a pacientului. Pentru ca straturile pielii sa fie influentate favorabil, se utilizeaza doar incalzirea controlata.

Beneficii:

Tratamentul de remodelare corporala Exilis intinde si intinereste pielea pacientului tratat, reduce din stratul de grasime si este singurul tratament de pe piata ce actioneaza in profunzimea stratului adipos. De asemenea, este practic intrucat se poate utiliza pe tot corpul, nu implica un timp de recuperare sau durere, utilizandu-se fara anestezie.

Centimetrul este cea mai buna dovara ca rezultatele se observa de la prima sedinta, iar riscurile sunt minimalizate datorita incalzirii controlate.

Criolipoliza CoolTech Medical – Slabirea prin inghet

De la eliminarea excesului de grasime si pana la reducerea celulitei, tratamentele pentru remodelare corporala se numara printre cele mai cautate si eficiente proceduri din domeniul esteticii medicale. Va prezentam Criolipoliza Cooltech Define, o metoda revolutionara de slabit, cu rezultate de durata, care acționează prin înghețarea celulelor adipoase la -11 °C. Clinica Dermavision este singura clinică din Transilvania unde puteți beneficia de acest tratament revolutionar.

 

Procedura de remodelare corporala Criolipoliza CoolTech Medical define este un tratament noninvaziv, care foloseste tehnologia criogenarii pentru eliminarea definitiva a stratului de grasime in exces. Aceasta procedura se adreseaza oricarei zone acoperite de tesut adipos, precum: gusa, zona subtoracala (linia sutienului), abdomen, solduri, coapse, fese, genunchi si gambe.

Criolipoliza se realizeaza cu ajutorul dispozitivului CoolTech Medical, cel mai performant aparat certificat la nivel Mondial ce utilizeaza tehnologia criogenarii, ajungand la temperaturi scazute intr-un timp foarte scurt si reducand astfel posibilitatea aparitiei disconfortului. Astfel, sub atenta supraveghere a unui medic specialist, celulele grase sunt inghetate, iar mai apoi, dupa ce sunt distruse prin inghet, sunt treptat descompuse si eliminate din organism cu ajutorul macrofagelor.

Cum funcționează Criolipoliza CoolTech Medical define?

 

Tratamentul Cooltech permite reducerea grăsimilor subcutanate în mai multe zone ale corpului cu cea mai mare siguranță. Procedura Cooltech funcționează printr-un mecanism de acțiune bazat pe principiul vulnerabilității celulelor grase (adipocite) la schimbările de temperatură în faptul că țesutul adipos înghețat provoacă o moarte controlată a celulelor (apoptoza adipocitelor).

Pasii tratamentului de criolipoliza/criosculptare Cooltech Define

O sedinta de criolipoliza – criosculptare cu echipamentul Cooltech Define dureaza 70 de minute, timp in care:

  • Pacientului ii sunt montati aplicatorii Define pe zona /zonele de tratament aleasa. Unul dintre avantajele majore ale acestui aparat este faptul ca poate trata, simultan, pana la 4 zone diferite ale corpului, in aceeasi sedinta.
  • Din momentul in care aplicatorii incep sa actioneze, tesutul adipos in exces este atras prin vacuum, restul tesutului si fibrele de colagen fiind separate si protejate.
  • Incepe sa scada circulatia sangvina pe zona de tratament, permitand atat un control targetat al tesutului, cat si reducerea disconfortului pacientului.
  • Prin placutele de racire ale aplicatorului/aplicatorilor, care functioneaza omogen, este generat procesul de crio-sculptare 3D, pana ce tesutul atinge temperatura record de -11°C.
  • Odata cu deconectarea aplicatorului/aplicatorilor, se realizeaza un masaj de repunere a sangelui in circulatie, ceea ce se poate manifesta printr-un disconfort moderat, pe zona de tratament.
  • Dupa tratament, grasimea in exces dislocata prin criosculptare va fi eliminata in mod natural, prin sistemul limfatic.

Alege tratamentul de remodelare corporala care ti se potriveste si programeaza-te acum pentru o consultatie! In perioada noiembrie-decembrie 2021, Clinica Dermavision va ofer 50% reducere la consultatia pentru remodelarea corporala si 20% reducere la tratamentele aferente.